Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politiemedewerker opgepakt Goes

Toegevoegd: 09-05-2013, 15.56 uur
Door: Roland de Jong
GOES - In Goes is vannacht een politiemedewerker van de eenheid Zeeland-West-Brabant aangehouden op verdenking van bedreiging. Dat is vanmiddag bekend gemaakt.


Volgens de politie zou de man in het uitgaangsgebied een andere man hebben bedreigd. De politiemedewerker was op het moment van het incident niet in dienst. Hij werd rond 01.30 uur aangehouden. De man is ingesloten en voorgeleid.

De politiemedewerker is in de loop van de dag in vrijheid gesteld. Vervolgens is hij onmiddellijk, gedurende de looptijd van het onderzoek, buiten functie gesteld. Tegen de man loopt een strafrechtelijk en disciplinair onderzoek. Dit wordt uitgevoerd door het Bureau Interne Onderzoeken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (10-5-2013 om 01:21)
Op non-actief stellen tijdens een onderzoek is in deze normaal.Wil niet zeggen dat de agent strafbaar is.Waarom hij deze dreigende houding heeft aangenomen, zall een reden hebben, maar geloof er niets van dat hij met het incident begonnen is Voor het commentaar nog rotter wordt, eerst even afwachten
Ronald (9-5-2013 om 22:10)
Agent in dienst of buiten dienst moet het goede voorbeeld geven anders moet je geen a gent worden (dan ben je gewoon een kl***zak
Jaap verst (9-5-2013 om 21:55)
Een ambtenaar dient zich ook buiten dienst net iets beter dan een ander te gedragen. Dat hij bijval krijgt van z'n collega's zegt ook iets over die collega's. "dat doet hij anders nooit hoor..." Iemand kan zich ook aan een conflict onttrekken die keus heb je altijd. ben benieuwd.
Pol (9-5-2013 om 20:59)
Onzin reacties! Ieder ander mag ook niemand bedreigen, een agent in burger wel NEE! Ook al is hij niet in dienst op dat moment heeft deze nog steeds een voorbeeld functie! Terecht dat deze op non-actief is gesteld. Verdedigen is niet het zelfde als iemand bedreigen.
Kees (9-5-2013 om 19:46)
Wat sommige niet beseffen is dat een agent 24 uur per dag agent is ook in zijn vrije tijd. Hij is dan niet in functie maar blijft politie, en moet zich dus ook 24 uur zo gedragen. Ook in zijn vrije tijd.Hij blijft agent. Ze zeggen ook altijd een politie ambtenaar "in functie" das binnen werktijd.
Nel (9-5-2013 om 19:40)
Ik heb zelf gelukkig niets op mijn kerfstok dus hoef ook nergens bang voor te zijn. maar als iedere agent in burger niet in dienst op dat moment agentje uit gaat hangen wordt het voor de mensen alleen maar onduidelijker. omstanders zouden zelf wat meer lef in hun donder moeten krijgen om dit te doen
Cookie-instellingen beheren