Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man slaat huis kort en klein

Toegevoegd: 12-05-2013, 14.44 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - Een 30-jarige man is zaterdag rond 20.30 uur in zijn woning in Zierikzee aangehouden wegens het vernielen van diverse goederen. Deze vernieling vond plaats in de relationele sfeer.


De man, die onder invloed van alcohol verkeerde, had in zijn woning allerlei apparaten vernield, waaronder een flatscreen televisie en een laptop. De overige bewoners hadden inmiddels de woning verlaten.

Toen een familielid ter plaatse kwam kreeg de man de keus om daarmee mee te gaan, zodat de overige bewoners terug in de woning konden en de rust kon wederkeren. De man weigerde dat, waarna hij werd aangehouden.

De man werd bij zijn aanhouding onder dwang geboeid. Hierbij liep één van de agenten een verwonding op aan zijn hand. Hij is hiervoor behandeld bij de huisartsenpost. De 30-jarige man heeft inmiddels een verklaring afgelegd en is zondagmiddag weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Buur (13-5-2013 om 17:00)
Wat kan iedereen zich druk maken hij heeft zn eigen spullen gesloopt en meer niet sommige slaan hun echtgenoot dat is pas erg en hoe alles heeft kunnen onstaan is niet duidelijk media maken het soms ook erger dan het lijkt
Anja (13-5-2013 om 11:47)
Is een duur grapje voor hem als je alles kapot slaat. Dit vind ik persoonlijk 10 keer minder erg dan zat achter het stuur te kruipen. Nu kan hij lekker geen tv kijken vanavond.
Theo 21 (13-5-2013 om 11:30)
Na een verklaring huis waarts.joepie wat zal hij lachen. Gewoon op sluiten heren van de politie wat zijn jullie toch een stelletje sukkels.En de hier door gedane onkosten laten betalen. De gewone burger wordt toch niet meer beschermd. Ja snelheid contr.daar zijn ze goed in.
Berenice (13-5-2013 om 10:43)
Ik vind dat de levensmaatschappij steeds agressiever crimineler wordt!! De mens wordt steeds egocentriser,somberder,wantrouwerig en daar sta ik ergens niet van te kijken!! Ze hebben het er zelf naar gemaakt met al de kromme wetten!!
Eunice (13-5-2013 om 10:41)
Is de drank in de man dan de wijsheid in de kan!! Dat hij een bijstandsmoeder dan die 250 euro geeft!!! Dan gaat hij het hopelijk beseffen als zijn verstand weer normaal werkt!
Mido (13-5-2013 om 09:21)
Jammer dat mensen zo gauw een conclusie trekken als ze het echte verhaal erachter niet eens weten !! Idd sommige dingen zijn niet goed te praten maar waar er idd 2 zijn hebben er 2 schuld !
Cookie-instellingen beheren