Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw gewond door gegooid vuurwerk

Toegevoegd: 02-01-2014, 15.53 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - Een 68-jarige vrouw is op oudejaarsdag in Zierikzee gewond door vuurwerk dat naar haar toe werd gegooid.


De vrouw liep rond 14.30 uur met haar man over de Appelmarkt. Ze voelde iets tegen haar voet aankomen en kort daarop hoorde ze een harde klap. De vrouw zag dat een groepje jongens vuurwerk had afgestoken. De jongens renden snel weg.

Een arts constateerde dat het trommelvlies één van de oren van de vrouw is gescheurd. Het slachtoffer deed aangifte van mishandeling. De politie is op zoek naar mensen die weten wie de jongens zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans (3-1-2014 om 13:25)
Gewoon stoppen met verkoop van vuurwerk in Nederland. Als ik zie en hoor hoeveel er gesloopt wordt en wat het allemaal kost dan vindt ik dat de regering vuurwerk totaal moet verbieden in Nederland. Stel vuurwerk onder de wapenwet en beschouw het als verboden wapenbezit. Zwaar straffen die lui.
Kwabonkel (3-1-2014 om 12:50)
Verbieden of inderdaad aparte heffingen bij aankoop voor schade die is ontstaan door ondeskundig gebruik of vandalisme. Ook in omringende landen.Heropvoeden van die mensen is een utopie, dat lukt of willen ze toch niet.Alle schades die zijn ontstaan door vuurwerk moeten we met zijn allen ophoesten.
Renata (3-1-2014 om 11:54)
STOP met het vuurwerk, dit is geen traditie meer, het vuurwerk zijn momenteel bommen, wat mens en dier niet ten goede komt! Het beste zou zijn, een georganiseerd vuurwerkspektakel door de gemeente geregeld en op een vastgestelde plek in de stad!!!!
Ma (3-1-2014 om 10:20)
Gisteravond, 2 jan. was er bij ons in het dorp eentje zijn overschot nog even aan het opmaken. Hoop dat de mensen die er vlakbij wonen eens doorgegeven hebben wie dat elk jaar doet. Er woont een politieagent(e) op het dorp die kunnen dat ook melden en veel vlotter. 10 uur is veel te vroeg i.d. R. Mensen gaan nog boodschappen doen en vooral ouderen en kleine kinderen zijn de dupe van de beetje ronddolende jongeren die 'leuk' willen doen!!!
Kees (3-1-2014 om 09:33)
Dat zal vast geen astronautje zijn geweest.
Pollewop (2-1-2014 om 21:29)
Missschien een ideetje voor volgend jaar. De prijs van vuurwerk verhogen d.m.v. een soort van materiele- en medische schade belasting bovenop de normale prijs (en dit dan er ook voor gebruiken natuurlijk). Of het genoemde belastinggeld gebruiken om de desbetreffende ouders te heropvoeden.
Cookie-instellingen beheren