Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw gewond door gegooid vuurwerk

Toegevoegd: 02-01-2014, 15.53 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - Een 68-jarige vrouw is op oudejaarsdag in Zierikzee gewond door vuurwerk dat naar haar toe werd gegooid.


De vrouw liep rond 14.30 uur met haar man over de Appelmarkt. Ze voelde iets tegen haar voet aankomen en kort daarop hoorde ze een harde klap. De vrouw zag dat een groepje jongens vuurwerk had afgestoken. De jongens renden snel weg.

Een arts constateerde dat het trommelvlies één van de oren van de vrouw is gescheurd. Het slachtoffer deed aangifte van mishandeling. De politie is op zoek naar mensen die weten wie de jongens zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (2-1-2014 om 20:25)
Snapt u waarom er heel de dag vuurwerk afgestoken mag worden in Nederland. Als het dan toch moet waarom niet van 2345 uur af. Of heeft dit ook iets te maken met te weinig gerinkel in de kassa van de overheid.
Marina (2-1-2014 om 20:07)
Nou, flinke jongens hoor! Dat vind ik nou zo laf en dan gooien tegen weerloze mensen die ouder zijn! Gelukkig heb ik twee zoons die goeie manieren hebben geleerd! Hun kennen geen manieren! Er moet getuigen komen!
Alfons (2-1-2014 om 18:32)
Halt werkt niet. Het is een lachertje. Met de vinger wijzen en dan zeggen, da mag niet hoor stoute jongen. En met een zak vol snoep mogen ze naar huis.
Michel (2-1-2014 om 18:17)
Casper mulders, lbo school gedaan? vreemd verhaal een klap bij haar voet en haar trommelvlies gescheurd. vuurwerk is leuk maar wel rekening houden met omstanders en dieren graag. hopelijk ging het per ongeluk........
Afschaffen die zooi (2-1-2014 om 18:16)
Van mij mogen ze dat vuurwerk gaan verbieden ! Gewoon landelijk op 1 punt afsteken zou een hoop ellende schelen..
Renee (2-1-2014 om 18:13)
Vuurwerk?? Mag hoor maar in veilige mate en zoniet dan doen we er met z,n allen nog geen kloten aan.Ouders gaan om vuurwerk voor kinderen die het nog niet mogen kopen,laat ze bij afname van b.v €150 nog eens dat bedrag extra betalen voor de medische nazorg. Een soort accijns net als bij????
Cookie-instellingen beheren