Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw van fiets geschopt in Vlissingen

Toegevoegd: 22-01-2014, 22.34 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Zaterdagavond is een vrouw op het Bossenburghpad in Vlissingen door twee jongens van haar fiets geschopt. Ze raakte in haar gezicht ernstig gewond.
 

De 31-jarige vrouw uit Vlissingen reed om 21.50 uur door de fietstunnel, die ligt op de grens van de wijken Bossenburgh en Westerzicht. Vanuit tegenovergestelde richting kwam een scooter gereden met daarop twee jongens.
 
Bij het passeren kreeg de vrouw van een van de jongens plotseling opzettelijk een schop. Ze verloor haar evenwicht, vloog over de kop en kwam met een smak op de tegels van het fietspad terecht. Ze viel onder andere op haar gezicht en verloor een tand en liep diverse schaafwonden op.
 
De scooter reed de tunnel uit en verdween uit het zicht. Even later passeerde toevallig een politieauto. De agenten hebben het slachtoffer naar de huisartsenpost gebracht. Daar werd ook nog een hersenschudding vastgesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Afschrijving/Ontkenning (23-1-2014 om 10:00)
Dit kabinet heeft een hele generatie afgeschreven. geen wonder dat daar dan randdebielen uit ontstaan. en ja, dan ondervind vroeger of later ook "de straat" de effecten ervan. maar ga maar door met de fantasie dat de tweedeling nog verder doorgedrukt moet worden en dat dat helemaal geen effect op u zal hebben. ontken gewoon dat onschuldigen zoals deze dame er slachtoffer van worden, want dat helpt, toch ? mooi, probleem opgelost. behalve voor de slachtoffers, en de daders natuurlijk, want die blijven met de problemen zitten.
Bezuinigen / boter bij de vis (23-1-2014 om 09:49)
Er moest toch bezuinigd worden door het extreem rechtse kabinet ? helaas worden spychopaten zoals deze dader dan niet meer behandeld, dat kost teveel. wel beloofde Ruttelband 1000 euro voor werkenden in 2014, mag ik nog ff vangen dan ?
Marja (23-1-2014 om 09:31)
Machteloos en boos voel ik me door dit bericht. Het zal je maar gebeuren!!! Ettertjes, wat zouden jullie doen als het je vriendinnetje of moeder zou overkomen? Echt, je bent niet flink door dit soort dingen, maar enorm sielugggg. Mevrouwtje, ik ben bang dat het trauma erger zal zijn dan de hersenschudding. Heel veel beterschap.
Mike (23-1-2014 om 09:22)
Wat een t....volk loopt er toch rond! Niet alleen in Vlissingen. Heel Nl gaat gebukt onder het terrorisme van groepen onderontwikkelde jongeren. Duidelijk is dat het tij niet meer zal keren met onze huidige politiek! De samenleving schreeuwt het van de daken dat het zo niet langer kan. Ik geloof dat de dag snel zal komen opdat men het recht in eigen handen zal nemen met alle consequenties van dien! Heel veel sterkte voor het slachtoffer!
Hans (23-1-2014 om 09:13)
Daders zelfde behandeling geven als slachtoffer, maar dan harder. Werkt heel effectief. Trouwens als je kinderen dit doen ben je als ouders toch ook schuldig. Kan niet hard genoeg worden aangepakt. Nu maar hopen dat ze dit tuig pakken en heeeeeeeeeeeeel lang vast zetten. Het is toch niet normaal mee dat je zoiets overkomt.
moi (23-1-2014 om 08:15)
Fiets je lekker naar je huis of ergens op visite en dan gebeurt er zoiets,verschrikkelijk en doodeng die agressie.En dan hebben we het nog niet over de nasleep wat zulk gebeuren meebrengt..Mevrouw ik wens u een snel herstel en vind het heel erg dat u zoiets zomaar meegemaakt heeft en voor de twee kakkerlakken een vette straf en een hoop smartengeld,losers!!
Cookie-instellingen beheren