Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw van fiets geschopt in Vlissingen

Toegevoegd: 22-01-2014, 22.34 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Zaterdagavond is een vrouw op het Bossenburghpad in Vlissingen door twee jongens van haar fiets geschopt. Ze raakte in haar gezicht ernstig gewond.
 

De 31-jarige vrouw uit Vlissingen reed om 21.50 uur door de fietstunnel, die ligt op de grens van de wijken Bossenburgh en Westerzicht. Vanuit tegenovergestelde richting kwam een scooter gereden met daarop twee jongens.
 
Bij het passeren kreeg de vrouw van een van de jongens plotseling opzettelijk een schop. Ze verloor haar evenwicht, vloog over de kop en kwam met een smak op de tegels van het fietspad terecht. Ze viel onder andere op haar gezicht en verloor een tand en liep diverse schaafwonden op.
 
De scooter reed de tunnel uit en verdween uit het zicht. Even later passeerde toevallig een politieauto. De agenten hebben het slachtoffer naar de huisartsenpost gebracht. Daar werd ook nog een hersenschudding vastgesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
loes (23-1-2014 om 08:12)
ik hoop het ook, ik fiets daar ook wel eens...ik ben ook een vrouw van die leeftijd.....ik vind het wel eng worden, daarom hoop ik via de sociale media dat men erachter komen wie het is, een paar herkenbare puntjes en scooter is al genoeg.
Jan (23-1-2014 om 08:00)
typisch Vlissingen, een waardeloze rotstad. arme vrouw, ik wens haar veel sterkte
H (23-1-2014 om 06:57)
Kan hier veel verwensingen roepen naar die rot-jochies maar: Wat je een ander aandoet krijg je in 3-voud terug ! Dus straf krijgen ze nog wel ook al worden ze niet gevonden........
bram (23-1-2014 om 03:16)
Hoe laf kan en moet je zijn.om op deze manier iemand te laten verongelukken. Wens mevrouw veel sterkte en hoop dat de daders worden gevonden.
cock (23-1-2014 om 00:48)
Verloren volk ! Begint voor u bezint ! ! Sterkte voor het slachtoffer. x x x
f (23-1-2014 om 00:24)
@pizza, inderdaad wat een stelletje hersenloze debielen zeg, die vrouw had wel dood kunnen zijn... Hopelijk feesboekt er ene zn smoel voorbij en kunnen de heren wat 'manieren bijgebracht worden' buiten het zicht van camera's ed... Bah wat een wereld. Voor de vrouw die dit betrof; veel sterkte! mvg,f
Cookie-instellingen beheren