Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie staakt achtervolging wegens veiligheid

Toegevoegd: 26-01-2014, 11.28 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een achtervolging van een verdacht persoon gestaakt.

Kort na middernacht zagen agenten een auto rijden op de Nieuwendijk in Vlissingen. Ze lieten de auto stoppen en vroegen de bestuurder naar zijn rijbewijs. De man vertelde de politie dat hij geen rijbewijs had en ook kon hij zich niet legitimeren. De agenten vroegen de man om zijn naam maar direct ontstond het vermoeden dat hij een valse naam opgaf. De agenten zeiden de man voor hen uit te rijden naar het politiebureau om de zaak daar verder uit te zoeken.

Eenmaal op weg naar het bureau gaf de verdachte echter gas. Hij probeerde weg te komen van de agenten. Deze konden hem een tijd volgen maar toen de verdachte met onverantwoord hoge snelheid door het fiets- en voetgangersgebied van het Scheldeterrein reed, werd het zo gevaarlijk dat de agenten besloten gas terug te nemen.

De auto werd later leeg teruggevonden in Verkuijl Quakkelaarstraat in Vlissingen. Op basis van het kenteken en persoonlijke bezittingen in de auto, zal de verdachte waarschijnlijk alsnog ter verantwoording geroepen worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
gerard (26-1-2014 om 18:52)
Tjonge jonguh!! Ik weet niet welke opleiding die lui hebben gevolgt , maar dit slaat werkelijk echt alles!! Is zoiets van....rij jij alvast naar het buro toe, gaan wij eerst nog effuh gauw een frietje halen...we komen zo, pak maar een beker koffie. Mot niet gekker worden hier. Collega's uit de Randstad, die dit lezen, liggen natuurlijk helemaal in een deuk!! Ik ga me echt veiliger voelen nou, met die prutsers...hahahahaha!!
Bertus (26-1-2014 om 17:56)
Iemand voor u uit laten rijden zonder rijbewijs?? En met vermoeden van opgeven van een valse naam? Is het geen gestolen auto? De diefstal kan nog onopgemerkt zijn geweest? Maar dit vind ik een flater! Fouten maken is menselijk maar dit is gewoon een lompe actie. Ben benieuwd of de verdachte alsnog gevonden wordt. Volgende keer auto veilig neerzetten, afsluiten en verdachte een lift geven naar het bureau??? Dacht dat dit ook wel de normale procedure was.
ger (26-1-2014 om 14:55)
het is s'nacht ook wel onverantwoord druk in het fiets voetgangers gebied (stadspark) je zou ook eens een paar drank/drugsgebruikers of dealers kunnen laten schrikken of belemmeren in hun werkzaamheden nee ,we kunnen wel op vrijdagmiddag als het schreeuwend druk is met sirene en zwaailicht de walstraat kruisen om niet te hoeven omrijden . We slapen de laatste tijd een stuk rustiger,nu we weten dat er zo goed over onze veiligheid gewaakt word,maar haal toch die onzinspreuk maar van de suveillanceauto's af ( dienstbaar en ?????? ) of verander hem in onzin en geld verslindend.
e.e (26-1-2014 om 14:49)
lekker lomp iemand zonder id en rijbewijs voor je uit laten rijden, terug naar school die stomme agenten!!!!
R (26-1-2014 om 14:35)
Iemand zonder rijbewijs laten rijden getuigd ook niet van een heldere geest bij de politie. Terwijl verdachte zelf verteld geen rijbewijs te hebben. Een in de auto van de verdachte had misschien een ander beeld op geleverd. Slaap gehad zeker en anders om een opfris cursus.
Vlissinger (26-1-2014 om 14:22)
De agenten zeiden de man voor hen uit te rijden naar het politiebureau om de zaak daar verder uit te zoeken.............. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Cookie-instellingen beheren