Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier jaar cel geëist voor oplichting

Toegevoegd: 10-03-2014, 20.48 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Tegen de 36-jarige Richard E. is maandag een gevangenisstraf van vier jaar geëist. De Vlissinger, met een strafblad van 36 pagina's, wordt ervan verdacht medio maart 2013 in Oost-Souburg een pensionhoudster te hebben opgelicht.

Hij verbleef daar enkele weken en vertrok zonder te betalen. Ook had hij - of volgens hem zijn ex-zwager - beddengoed en een televisie uit de kamer gestolen. In Leeuwarden zou hij de grootouders van zijn vriendin hebben mishandeld en er met haar auto vandoor zijn gegaan. Hij zou betrokken zijn bij een aanrijding en was doorgereden.

Bij een verzekeringsmaatschappij inde hij het geld dat aan een kennis overgemaakt had moeten worden door die maatschappij te bellen, zich voor te doen als die kennis en zijn eigen banknummer op te geven. Daarnaast wordt E. verdacht van de verduistering van acht aanhangwagens. Hij huurde bij diverse bedrijven een karretje en verkocht deze vervolgens aan een heler in Limburg.

De uitspraak is over twee weken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Soubie (11-3-2014 om 10:10)
Mooizo ,krijg ook nog geld van hem maar dit maakt weer wat goed.
Cookie-instellingen beheren