Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 13 km

Omstanders belagen agenten in Terneuzen

Toegevoegd: 07-04-2014, 10.07 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - Tijdens de inbeslagname van een vermoedelijk gestolen scooter in Terneuzen zijn zondagavond vier mannen gearresteerd. Ze belemmerden agenten bij hun werk en beledigden en bedreigden hen.

Agenten wilden omstreeks 23.00 uur een scooter in beslag nemen aan de Vondelstraat. Dat werd ze door een twintigtal omstanders onmogelijk gemaakt. Daarbij werden de dienders beledigd en met de dood bedreigd. Nadat meerdere eenheden waren gearriveerd is het voertuig alsnog in beslag genomen.

Met assistentie van de marechaussee en inzet van een politiehond zijn uiteindelijk vier mannen uit Terneuzen aangehouden. Het gaat om drie omstanders van 22, 25 en 37 jaar die de agenten belaagden en beledigden en de 22-jarige man die in het bezit was van de gestolen scooter. Het voertuig is in beslag genomen en alle arrestanten zijn vastgezet voor verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
chuckles (7-4-2014 om 18:01)
Triest Maar iig staat er weer een kruisje achter die bedreigers hun naam. Respect voor de Politie!
Anoek (7-4-2014 om 14:25)
Als jullie niks weten moeten jullie ook niet oordelen! Er is een tijd terug een scooter gejat en politie kwam om te controleren of het de scooter was en wouden hem in beslag nemen. Ten 1e, de "scooter" die in beslag is genomen is een sprinter. Ten 2e, de sprinter was eerlijk gekocht en zit niks van gestolen spullen op. Ten 3e, als ze dat ding zien staan in de voortuin waarom kijken ze dan niet eerst eens goed voordat ze de politie inschakelen. Dan was dit allemaal niet nodig geweest!. Nu worden mensen erbij betrokken terwijl zij helemaal niks met die scooterdiefstal te maken hebben. Beetje jammer...
k (7-4-2014 om 13:51)
@trc jaja jongens, nog meer filmpjes op internet zetten, en dan zeggen dat de politie het uitdaagde, als jullie zo vaak bezoek krijgen van die smurfen doe je volgens mij iets niet goed, namelijk opvallen, ik race bv zelf ook maar mijn rijbewijs is nog nooit afgepakt in de 10jaar dat ik hem heb. zorg dat je niet opvalt
un egte zeeuw (7-4-2014 om 13:33)
Ik vraag mij af waarom iemand een scooter moet jatten van iemand anders en dan word er ook nog geschreven dat de politie zich provocerend gedroeg ten opzichte van een grote menigte die er bij stond ? Als ik die politie zou zijn, had ik kogels te kort gekomen voor dat gespuis . Hebben blijkbaar alleen nog maar de criminelen nog maar de macht hier ? Schouderklopje voor oom agent voor zijn of haar moedig gedrag . Met dank aan onze geweldige ..... Regering .
Rick (7-4-2014 om 13:21)
Sjaak: helemaal vóór! Er wordt te zachtjes omgesprongen met dat uitvaagsel! Trc: aan je spelling en je Nederlands te zien kom je uit dezelfde asobuurt. Je reactie grenst aan analfabetisme (ken je dat woord??); ik kan me voorstellen dat je partij kiest voor dat tuig.
volvo (7-4-2014 om 13:03)
een waarschuwing of een taakstraf(geldboete) en ze lopen weer op straat.
Cookie-instellingen beheren