Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 29 km

Omstanders belagen agenten in Terneuzen

Toegevoegd: 07-04-2014, 10.07 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - Tijdens de inbeslagname van een vermoedelijk gestolen scooter in Terneuzen zijn zondagavond vier mannen gearresteerd. Ze belemmerden agenten bij hun werk en beledigden en bedreigden hen.

Agenten wilden omstreeks 23.00 uur een scooter in beslag nemen aan de Vondelstraat. Dat werd ze door een twintigtal omstanders onmogelijk gemaakt. Daarbij werden de dienders beledigd en met de dood bedreigd. Nadat meerdere eenheden waren gearriveerd is het voertuig alsnog in beslag genomen.

Met assistentie van de marechaussee en inzet van een politiehond zijn uiteindelijk vier mannen uit Terneuzen aangehouden. Het gaat om drie omstanders van 22, 25 en 37 jaar die de agenten belaagden en beledigden en de 22-jarige man die in het bezit was van de gestolen scooter. Het voertuig is in beslag genomen en alle arrestanten zijn vastgezet voor verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Trc terneuzen (7-4-2014 om 10:47)
Klopt weer is helemaal niks van scooter is vrijwillig meegeven en de politie daagde het uit zo als altijd
Adri (7-4-2014 om 10:45)
.....ik wacht op de reactie waarin wordt gezegd dat de agenten zich provocerend gedroegen waardoor het geoorloofd was dat de omstanders zich met de aanhouding bemoeiden. Man, man, man....wat een wereld. Gewoon met je poten van iemand anders spullen afblijven, dan gebeurt je ook niks....
Michelle (7-4-2014 om 10:33)
Het moet toch niet gekker worden, flinke straffen zijn hier op zijn plaats!!
Koos P. (7-4-2014 om 10:31)
Verbaasd me niks....tokkiebuurt!
Cookie-instellingen beheren