Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Omstanders belagen agenten in Terneuzen

Toegevoegd: 07-04-2014, 10.07 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - Tijdens de inbeslagname van een vermoedelijk gestolen scooter in Terneuzen zijn zondagavond vier mannen gearresteerd. Ze belemmerden agenten bij hun werk en beledigden en bedreigden hen.

Agenten wilden omstreeks 23.00 uur een scooter in beslag nemen aan de Vondelstraat. Dat werd ze door een twintigtal omstanders onmogelijk gemaakt. Daarbij werden de dienders beledigd en met de dood bedreigd. Nadat meerdere eenheden waren gearriveerd is het voertuig alsnog in beslag genomen.

Met assistentie van de marechaussee en inzet van een politiehond zijn uiteindelijk vier mannen uit Terneuzen aangehouden. Het gaat om drie omstanders van 22, 25 en 37 jaar die de agenten belaagden en beledigden en de 22-jarige man die in het bezit was van de gestolen scooter. Het voertuig is in beslag genomen en alle arrestanten zijn vastgezet voor verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
dte (8-4-2014 om 21:44)
@Volvo anouk Ga een maandje bij de vrijwillige politie. Daarna weer reageren aub
volvo (8-4-2014 om 17:32)
Er is gefilmd dat de politie op iedereen inclusief op de toeschouwers begint te slaan met knuppels zonder aanleiding.als dit waar is dan staan jullie vrij sterk,maar ik betwijfel dit.we zullen het wel verder horen in de media.ik denk dat de politie niet voor niets versterking oproept.dus zijn zij bedreigd en dat hoort niet
Anoek (8-4-2014 om 13:33)
De sprinter was al meegegeven maar de politie bleef de hele tijd staan terwijl dat helemaal niet nodig was. Er stond ongeveer 10 man ipv 20. Wij hebben nog mensen weggestuurd om te zorgen dat het niet uit de hand zou lopen. Toen er een paar mensen weggingen rende de politie er achteraan en begon met knuppels te slaan! Terwijl hun alleen maar weg gingen. Zelfs mensen die stonden te kijken kregen klappen. Sorry maar dit is toch ook niet normaal? Ze hadden gewoon weg moeten gaan toen ze die sprinter hadden meegekregen in plaats van blijven staan en uitdagen. Er is gefilmd dat de politie op iedereen inclusief op de toeschouwers begint te slaan met knuppels zonder aanleiding.
Peter (8-4-2014 om 13:25)
@whycliffe. Geef je groot gelijk. Waarom niet heel de groep oppakken. Ze stonden er namelijk allemaal. Maar de politie gaat tegenwoordig blind te werk. Als ze echt eens hun werk zouden doen dan zouden ze daar al lang een paar Van die gasten moeten oppakken want wat er daar allemaal gebeurd, steekpartij komt ook door niks zeker. Volgens mij is er daar meer aan de hand dan een gestolen scooter.
volvo (8-4-2014 om 12:43)
Anoek rechtvaardigt dit dan om met een grote groep die agenten hun werk onmogelijk te maken.had ze gewoon hun werk laten doen dan had dit waarschijnlijk niet eens de media gehaald
Whycliffe (8-4-2014 om 08:41)
waarom is die hele groep niet opgepakt ?
Cookie-instellingen beheren