Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Snelle motorrijder raakt rijbewijs kwijt

Toegevoegd: 23-04-2014, 11.20 uur
Door: Rolf de Feijter

RITTHEM - Een 34-jarige motorrijder uit Oost-Souburg is dinsdag zijn rijbewijs kwijt geraakt na een forse snelheidsovertreding.

Dinsdagmiddag werd hij door een politieagent betrapt op een forse snelheidsovertreding. Met een (gecorrigeerde) snelheid van 138 kilometer per uur reed de motorrijder over de Ritthemsestraat terwijl daar maximaal 80 kilometer per uur gereden mag worden. 

Het rijbewijs van de motorrijder is ingenomen en wordt samen met het proces-verbaal opgestuurd naar het openbaar ministerie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kleintje (24-4-2014 om 09:39)
al dat hard rijden kan ook gewoon leuk zijn. al dat hypocriet gedoe kom op we zijn allemaal jong geweest. maar betere oplossing circuit in zeeland bouwen . werk voor veel mensen en leuk uitje ook voor mensen die alleen willen kijken. dus kom op politiek is veel zinvoller dan 84 miljoen in een super provincie stoppen en het dan afblazen :-(
Kaas (24-4-2014 om 05:10)
Dat kan daar veel harder! ofwel, t valt wel mee ;p wel even goed in de spiegels blijven kijken, en er zijn veel mooiere baantjes te vinden.
patatje @ kroket (23-4-2014 om 20:56)
Beste Kroket, volgens mij zijn wij de enige friet en snack die niet samengaan... Als er geen levende ziel in de buurt is dan valt het allemaal wel mee hoor met het gevaar. Ik heb mijn rijbewijs inderdaad gekregen bij de boter (dat ging zo 30 jaar geleden) en ik heb met de auto 1x blikschade gereden (toen ik niet te hard reed) en met de motor de afgelopen 25 jaar nog nooit. Ik ben het wel met je eens dat dit geen garantie voor de toekomst is maar toch....Ik doe trouwens niet of ik dom ben en ik ben het ook niet maar ik deel je mening niet! Langzaam/verkeerd reagerende 75 plussers in hun automaatje zijn gevaarlijker hoor! Het zal je vrouw of kind maar overkomen dat in een noodsituatie het gas weer eens ingetrapt wordt in plaats van de rem..
Marc (23-4-2014 om 20:55)
De hypocrieten die hier heftig reageren rijden zelf nooit te snel neem ik aan.
tweepittertje (23-4-2014 om 20:34)
De max. snelheden zijn op veel wegen teveel naar beneden gebracht onder het mom van veiligheid. Helaas is het zo dat de meeste koekblik rijders het te druk hebben met al hun electronische speeltjes en daardoor niet opletten, en dus die lage snelheid nodig hebben. Motorrijders zijn puur bezig met rijden en dan is 80 erg saai. Motorrijder sterkte met de afwikkeling.
MotoRob (23-4-2014 om 19:04)
Ik rij daar ook dagelijks en zoals patatje het al aangaf, je kan daar je gas een flink stuk opengooien op sommige stukken vooral als je er niemand mee hindert is dat erg verleidelijk, maar ik hou de eer aan mezelf en hou me aan de snelheid, zouden meer motorrijders moeten doen, liever 5 minuten later thuis dan het ziekenhuis in, of erger.........
Cookie-instellingen beheren