Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Snelle motorrijder raakt rijbewijs kwijt

Toegevoegd: 23-04-2014, 11.20 uur
Door: Rolf de Feijter

RITTHEM - Een 34-jarige motorrijder uit Oost-Souburg is dinsdag zijn rijbewijs kwijt geraakt na een forse snelheidsovertreding.

Dinsdagmiddag werd hij door een politieagent betrapt op een forse snelheidsovertreding. Met een (gecorrigeerde) snelheid van 138 kilometer per uur reed de motorrijder over de Ritthemsestraat terwijl daar maximaal 80 kilometer per uur gereden mag worden. 

Het rijbewijs van de motorrijder is ingenomen en wordt samen met het proces-verbaal opgestuurd naar het openbaar ministerie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
klink (23-4-2014 om 18:54)
Zit hij misschien net nog in zijn 2de versnelling,en is het al weer veels te snel wat erggggggg
Hulpverlener @ patatje (23-4-2014 om 18:51)
Helaas weet je NOOIT wanneer je niemand in gevaar brengt. Want zelfs op een weg die verlaten lijkt kun je ineens iemand tegen komen. En met te hoge snelheden ben je dan al weer te laat. En vergeet niet dat maximum snelheden vaak zijn aangepast aan het type weg, en niet alleen aan de weggebruikers. Kijk maar eens op deze site naar de eenzijdige ongevallen. Vaak is de snelheid niet passend geweest bij de desbetreffende weg!
kroket (23-4-2014 om 18:48)
@ patatje, te hard rijden is altijd gevaarlijk voor anderen, omdat je met te hoge snelheid anderen dus niet op tijd zou kunnen zien of reageren? daarom is er een veilige snelheid afgesproken, en dat heet de maximale snelheid, aangegeven met duidelijke borden. maar die had u dus nooit gezien of geweten wat dat betekend. ik vraag me af hoe u aan uw rijbewijs bent gekomen. met een pakje boter zeker ?anders had u het wel geweten. of doet u gewoon alsof u dom bent ? het lijkt n.l. of u dat echt bent.
motorman (23-4-2014 om 17:24)
tsja, te hard rijden is natuurlijk niet goed te praten, maar ik wens toch die Souburger sterkte.
Frans 1 (23-4-2014 om 14:37)
Moeten ze ook maar eens, vooral in het weekend, op de Guido Gezellestraat in Terneuzen contreleren,Met oorverdovende snelheid wordt er gescheurd. Gevaarlijk en zeer storend voor de omgeving.
vlissinger (23-4-2014 om 13:36)
nooit meer terug geven ook de motor
Cookie-instellingen beheren