Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Snelle motorrijder raakt rijbewijs kwijt

Toegevoegd: 23-04-2014, 11.20 uur
Door: Rolf de Feijter

RITTHEM - Een 34-jarige motorrijder uit Oost-Souburg is dinsdag zijn rijbewijs kwijt geraakt na een forse snelheidsovertreding.

Dinsdagmiddag werd hij door een politieagent betrapt op een forse snelheidsovertreding. Met een (gecorrigeerde) snelheid van 138 kilometer per uur reed de motorrijder over de Ritthemsestraat terwijl daar maximaal 80 kilometer per uur gereden mag worden. 

Het rijbewijs van de motorrijder is ingenomen en wordt samen met het proces-verbaal opgestuurd naar het openbaar ministerie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
patatje (23-4-2014 om 12:52)
Jammer voor de man/vrouw maar richting de Cobelfret kan dat makkelijk zonder dat je iemand in de weg zit....Het stuk NA de slinger richting rotonde douanekantoor is het al helemaal geen probleem... Misschien voortaan toch iets beter in de spiegels kijken...... Natuurlijk ben ik het er wel mee eens dat je alleen hard kan rijden als je niemand anders in gevaar brengt.
Robin (23-4-2014 om 12:32)
Hulde! het is weer een stuk veiliger! Als de Politie zich op de Torenweg en de Torentrans in Middelburg nu ook eens aan de opgedragen snelheden houden, lees 30 km en 50 km p/u dan komt het helemaal goed. (veilig verkeer Zeeland) Ik snap dat de politie snelheidsovertredingen mogen maken als ze boeven aan het vangen zijn, Maar als ze 10 keer langs rijden en 10 keer veel te hard rijden dan zou Zeeland toch boef vrij moeten zijn zo onderhand ? of begrijp ik het niet ?
ger (23-4-2014 om 12:19)
MOOIIIIII weer zo'n bromvlieg (helaas) "maar even" van de weg. Jammer dat die lui niet snappen of te laks of te asociaal zijn dat daar een circuit voor is! Blijf toch eens gewoon een medeweggebruiker ipv potentiele moordenaar......
Cookie-instellingen beheren