Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
80 files van totaal 339 km

Verkrachting Souburg mogelijk verzonnen

Toegevoegd: 28-04-2014, 20.16 uur
Door: Rolf de Feijter

OOST-SOUBURG - De politie heeft sterke aanwijzingen dat er zondagavond op het fietspad in Oost-Souburg zeer vermoedelijk geen sprake is geweest van een verkrachting. De recherche houdt rekening met het feit dat het meisje het verhaal heeft verzonnen.

De recherche heeft hierover betrouwbare informatie ontvangen van bronnen in de omgeving van het meisje. Daar zij zich momenteel niet in het land bevindt, moet op een later moment nog een stevig gesprek worden gevoerd om haar kant van het verhaal duidelijk te krijgen.

De politie startte zondagavond een onderzoek naar aanleiding van een melding van verkrachting op het fietspad aan het Koopmansvoetpad. Een 14-jarig meisje uit de gemeente Vlissingen had bij de politie gemeld dat zij zondagavond was verkracht door een nog onbekende man op een scooter. Zij fietste rond 21.30 uur over het fietspad in de richting van Middelburg.

Ze werd door twee scooterrijders achtervolgd en tegen de grond gewerkt. Vervolgens werd zij verkracht door een van hen terwijl de ander op de uitkijk zou hebben gestaan. Een nog onbekende blonde jongen zou haar hebben geholpen. Thuis aangekomen vertelde zij het verhaal aan haar ouders, waarna de politie werd ingeschakeld.

Zie ook:
-
Slachtoffer verkrachting 14 jaar oud (28-04-2014) 
- Meisje verkracht in Oost-Souburg (27-04-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (29-4-2014 om 19:32)
@marijke, 22:57 En de volgende ochtend, nog geen 12 uur later, gingen ze vrolijk naar het buitenland op vakantie. Dus ja ik heb mijn vraagteken bij de gemaakte kosten.
André (29-4-2014 om 17:57)
Blonde jongen zoeken en DNA testje laten doen. Dan kom je wel achter de reden waarom een meisje zoiets verzint.
Lukas (29-4-2014 om 17:31)
Een blonde jongen heeft haar meschien geholpen hu en wie is die blonde jongen dan?
Cher (29-4-2014 om 01:13)
Misschien is het een moelijkheid iedereen die betrokken is in zijn waarde te laaten em mogelijk af te wachten tot het lnderzoek afwikkelt is?!! Klein idee maar hoor..! Want het is oh zo makkelijk nu te oordelen... en oh zo zwak
jose (29-4-2014 om 00:19)
Zielig ziek kind, en dan al die snelle reacties over castreren en de doodstraf, Jakkie bakkie.
Andre (28-4-2014 om 23:35)
Ja, Ze is al het land uit anders zou ik zeggen "direct het land uit". Oh nee, dat doen we alleen maar met Oost-Europeanen als ze eens een keer iets uitvreten. De politie brengt een verhaal van een verkrachting naar buiten, is dit bij een onderzoek door een dokter dan niet naar boven gekomen dat er niks aan de hand was?
Cookie-instellingen beheren