Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verkrachting Souburg mogelijk verzonnen

Toegevoegd: 28-04-2014, 20.16 uur
Door: Rolf de Feijter

OOST-SOUBURG - De politie heeft sterke aanwijzingen dat er zondagavond op het fietspad in Oost-Souburg zeer vermoedelijk geen sprake is geweest van een verkrachting. De recherche houdt rekening met het feit dat het meisje het verhaal heeft verzonnen.

De recherche heeft hierover betrouwbare informatie ontvangen van bronnen in de omgeving van het meisje. Daar zij zich momenteel niet in het land bevindt, moet op een later moment nog een stevig gesprek worden gevoerd om haar kant van het verhaal duidelijk te krijgen.

De politie startte zondagavond een onderzoek naar aanleiding van een melding van verkrachting op het fietspad aan het Koopmansvoetpad. Een 14-jarig meisje uit de gemeente Vlissingen had bij de politie gemeld dat zij zondagavond was verkracht door een nog onbekende man op een scooter. Zij fietste rond 21.30 uur over het fietspad in de richting van Middelburg.

Ze werd door twee scooterrijders achtervolgd en tegen de grond gewerkt. Vervolgens werd zij verkracht door een van hen terwijl de ander op de uitkijk zou hebben gestaan. Een nog onbekende blonde jongen zou haar hebben geholpen. Thuis aangekomen vertelde zij het verhaal aan haar ouders, waarna de politie werd ingeschakeld.

Zie ook:
-
Slachtoffer verkrachting 14 jaar oud (28-04-2014) 
- Meisje verkracht in Oost-Souburg (27-04-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
hermans (28-4-2014 om 23:19)
als het waar is dat dit is verzoenen is, dan moet ze maar eens praten met meisjes waar het wel mee gebeurt. dan mag ze zich dood schamen en xsus aanbieden met zo iets erg spot je niet ziek in hoofd ben zelf slachtoffer en weet dat ik levenslang heb met het gevoel wat nu meer dan 35 jaar geleden
marijke (28-4-2014 om 22:57)
@Nel ja natuurlijk... kosten verhalen op de ouders. Deze ouders deden wat ze moesten doen op dat moment. En daar wil jij ze nu voor straffen? Hebben hun hier om gevraagd, ze zullen zich ook rot geschrokken zijn en zichzelf niet eerst hebben af gevraagd of ze wel eens zou kunnen liegen.
Jaap (28-4-2014 om 22:53)
Wat zijn we weer snel met oordelen.. Als ze zoiets al verzonnen heeft wil dat zeggen dat er achterliggende problematiek is. Dit doet ze niet zo maar. Oh ja, en als ze het verzonnen heeft, wees blij! Het was erger geweest als het niet zo was..
Truus (28-4-2014 om 22:30)
Nou behalve dat kind, mogen al die mensen die meteen klaarstonden met hun oordeel zonder ook maar iets van de feiten te kennen even sorry zeggen..... Ik dacht meteen dat het verzonnen was, ben wel heel erg blij dat ik gelijk had! Meisje mag ook wel even bij buro HALT worden langsgestuurd. Papier prikken langs het Koopmansvoetpad ofzo.....
debby (28-4-2014 om 22:19)
Dit gevoel had ik dus gewoon al! Ik heb bewust niet gereageerd op het eerste bericht om geen rel te veroorzaken, want stel dat het wel waar was geweest... (wat ik echt niet dacht) Wat een in en in dom meisje! Ze heeft dringend hulp nodig.
jan (28-4-2014 om 22:05)
ik vind dat wel vreemd, want als mijn kind zoiets zou overkomen, laat je haar toch gelijk medisch onderzoeken, en dan komt het volgens mij gelijk aan het licht, maar ondertussen zit zij wel in het buitenland, meisje zal erge problemen hebben, maar om nu op zo'n manier aandacht te vragen!
Cookie-instellingen beheren