Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie trekt wapens voor man met mes

Toegevoegd: 18-05-2014, 11.06 uur
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - De politie heeft zaterdagavond in Kruiningen vuurwapens moeten trekken om een verwarde man weer een beetje bij zinnen te krijgen. De man stond zichzelf te snijden met een mes.

Nadat de politiemeldkamer te horen kreeg dat er een verward persoon op de Markt stond, werd met spoed een politie-eenheid ter plekke gestuurd. De man bleek een mes in zijn hand te hebben. Om de situatie weer onder controle te krijgen is hij door de gearriveerde agenten onder bescherming van een schild en een lange wapenstok benaderd.

De man werd diverse malen gesommeerd om zijn mes te laten vallen, maar hij gaf hieraan geen gehoor. Ook het gebruik van pepperspray deed de man niet besluiten om zijn wapen te laten vallen. Pas toen de agenten hun vuurwapens trokken reageerde de man op het bevel.

Na zijn aanhouding is de 55-jarige man uit de gemeente Reimerswaal ter ontnuchtering overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Hij is ook medisch onderzocht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (19-5-2014 om 08:11)
Lekker niveautje Jan! Je hebt vast ook de winnende opstelling voor het Nederlands elftal en perfecte oplossingen voor ieder politiek vraagstuk of dilemma. Mocht je een valse dobermann met zelfmoordneigingen hebben, post je telefoonnummer hier even. Dan kan de politie jou bellen voor het geval ze het niet aankunnen. Toch zonde dat niemand naar iemand zoals jij. Complimenten voor alle betrokken agenten, respect voor jullie inzet iedere dag!
Harde aanpak werkt wel degelijk (18-5-2014 om 22:29)
ik vind dat jan gelijk heeft! aanpakken!! aanpak dat mist de politie gewoon!! nee bekeuringen die krijg je wel hoor, of 5 km te hard en staande houden, maar een doorgedraaide gek, gaan ze heel voorzichtig te werk! hop in zijn voet schieten zodat hij valt en pepperspray in zijn gezicht spuiten! net zoals in amerika! de overheid is de baas!! niet van die halve zolen! jullie zijn allemaal ambtenaars zeker of werken voor de overheid?? mietjes! aanpak!!!! dat mist men hier in nl!!! we moeten niet met ons laten sollen! weet je hoe ze in buitenland over nl praten?? oh nl??? daar kan alles. schiet een politicus door en je bent na 10 jaar vrij!!! veel te soft gaat het hier gewoon! jan je hebt gelijk je bent de enige die hier normaal na denkt...!!
Bobby (18-5-2014 om 15:51)
Goh Jan,een volgende keer belt de politie jou om te laten zien hoe t allemaal wel moet! Goed gewerkt van de pliessie! Geen slachtoffers en daar gaat t om!
Silvan (18-5-2014 om 15:13)
Nou nou jan .., ik denk dat u beter u zelf eens even na kan gaan laten kijken .. u kunt totaal niet oordelen op basis van dit berichtje over deze situatie, En al helemaal niet over hoe er gehandeld is door deze man of door de politie. En dan nog wat met geweld los je het misschien even op maar dat is echt geen oplossing voor de lange termijn en zeker niet als iemand al verward is. bah bah wat een gedachte zeg . De gekken opsluiten met geweld en iedereen die anders is in hokjes stoppen zeker ? lol nou dan staan we bij deze allemaal op die lijst.
Koos P. (18-5-2014 om 14:30)
@Jan: Fijn dat u het allemaal zo goed weet! Ik denk dat ze bij de politie wel zitten te wachten op mensen zoals u. Mensen zoals u, die hun leven (of dat van hun hond) graag op het spel zetten voor een of andere gek.
@jan (18-5-2014 om 13:59)
Rare reactie Jan. Gewoon goed gewerkt politie!
Cookie-instellingen beheren