Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Politie trekt wapens voor man met mes

Toegevoegd: 18-05-2014, 11.06 uur
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - De politie heeft zaterdagavond in Kruiningen vuurwapens moeten trekken om een verwarde man weer een beetje bij zinnen te krijgen. De man stond zichzelf te snijden met een mes.

Nadat de politiemeldkamer te horen kreeg dat er een verward persoon op de Markt stond, werd met spoed een politie-eenheid ter plekke gestuurd. De man bleek een mes in zijn hand te hebben. Om de situatie weer onder controle te krijgen is hij door de gearriveerde agenten onder bescherming van een schild en een lange wapenstok benaderd.

De man werd diverse malen gesommeerd om zijn mes te laten vallen, maar hij gaf hieraan geen gehoor. Ook het gebruik van pepperspray deed de man niet besluiten om zijn wapen te laten vallen. Pas toen de agenten hun vuurwapens trokken reageerde de man op het bevel.

Na zijn aanhouding is de 55-jarige man uit de gemeente Reimerswaal ter ontnuchtering overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Hij is ook medisch onderzocht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (18-5-2014 om 12:17)
Raar verhaal maar. Een politie agent met schild en wapenstok peperspray konden die vent niet uitschakelen? het is ook niet meer de politie van vroeger , deze agenten die hier zijn geweest moeten toch maar weer eens een op fris cursus gaan volgen als er eens iets serieus aan de hand is dan staan deze heren of dames op de hoek van de straat te kijken zeker? hoe de echte politie ermee omgaat hond erbij dan is het direct klaar met al deze flauwe kul. WIE NIET WIL HOREN OF WILT LUISTEREN MOET MAAR VOELEN !! Dit scheelt allemaal in de kosten .
Cookie-instellingen beheren