Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Sirene weigert in delen van Zeeland

Toegevoegd: 02-06-2014, 12.14 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - In delen van Zeeland is vandaag de maandelijkse sirenetest niet goed verlopen. Er wordt naar een oorzaak gezocht.

De sirenetest wordt op iedere eerste maandag van de maand uitgevoerd. Volgens Veiligheidsregio Zeeland is in delen van Zeeuws-Vlaanderen en in Reimerswaal de sirene niet afgegaan.

Er wordt gezocht naar de oorzaak van het weigeren van de sirene.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ron (2-6-2014 om 19:21)
1 keer in de maand moeten ze werken als het goed is. Ik ben benieuwd dat ALS ze MOETEN werken hoeveel er dan niet werken. Eigenlijk zou zoiets het altijd moeten doen. Ergo het is gewoon een puinhoop.
E!! (2-6-2014 om 18:57)
Weer al, geeft ook echt vertrouwen de jodiumtabletten voor een eventuele ramp liggen in de kast maar het luchtalarm en NL-alert werkt niet wat hebben we daar aan
chris (2-6-2014 om 18:03)
lekker late doen zo vind wel goed zo lekker rustig
Axelaar (2-6-2014 om 17:52)
Hier in Axel is ook geen sirene afgegaan en NL-alert test sms heb ik ook niet gehad.
Joris (2-6-2014 om 17:09)
Even onder ons: Op de Kenniswerf in Vlissingen ook geen sirene gehoord. Misschien zijn 9 van de 10 palen kapot. Gaat iedere maand wel iets niet goed met de sirene-test: Als er echt een ramp is, is de ramp dus compleet door gebrekkige apparatuur van de Veiligheidsregio. Waar zijn al die belastingcenten dan aan besteed? Aan waardeloze technologie of etentjes van toppers in de Veiligheidsregio?
Ronald (2-6-2014 om 16:44)
In Goes wel een sirene, alleen geen NL-Alert ontvangen, terwijl de vorige test wel op mijn gsm is ontvangen?
Cookie-instellingen beheren