Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Sirene weigert in delen van Zeeland

Toegevoegd: 02-06-2014, 12.14 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - In delen van Zeeland is vandaag de maandelijkse sirenetest niet goed verlopen. Er wordt naar een oorzaak gezocht.

De sirenetest wordt op iedere eerste maandag van de maand uitgevoerd. Volgens Veiligheidsregio Zeeland is in delen van Zeeuws-Vlaanderen en in Reimerswaal de sirene niet afgegaan.

Er wordt gezocht naar de oorzaak van het weigeren van de sirene.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maandagrust (2-6-2014 om 13:42)
Hebben we nu na de zondagsrust ook al maandagrust ingevoerd?! In april vergeten de test uit te voeren, in mei geen test i.v.m. Bevrijdingsdag en nu weer geen test door een storing!
Roos (2-6-2014 om 12:27)
Hier in Terneuzen niets gehoord van de test. Ook de test van NL-Alert wat rond 12 uur zou worden verzonden, geen melding op de GSM. Al met al, werkt het wel als er werkelijk iets aan de hand is?
Monique (2-6-2014 om 12:23)
Klopt....hier in Terneuzen heb ik hem niet gehoord.
Cookie-instellingen beheren