Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
63 files van totaal 255 km

Boetes scholieren om roekeloos fietsgedrag

Toegevoegd: 10-09-2014, 13.46 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES -  In reactie op klachten hebben bikers van de politie dinsdagochtend op de Bergweg in Goes toezicht gehouden op het fietsgedrag van scholieren.

Er zijn zes bekeuringen uitgeschreven voor het niet uiterst rechts rijden. Geconstateerd is dat diverse jonge fietsers met z'n drieën naast elkaar bleven rijden, ook toen een lijnbus hen in tegenovergestelde richting tegemoet kwam. Hierdoor ontstonden uiterst gevaarlijke situaties.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
dikkie vorster (10-9-2014 om 17:19)
wat denk je v/d popelierenstr v/a het burgje bij boszcht 4/5 naast elkaar en gewoon blijven rijden als er autos te gemoed komende auto moet stoppen en krijg nog een middevinger toe je zou haast doorrijden maar zonde v/d auto.
Vlissingen (10-9-2014 om 17:04)
Beste Juul: Dat mag gewoon daar hoor op de Pr. Rooseveltlaan.Er staan nergens borden dat het 1 richtings verkeer is.Iedere bestuurder hoort gewoon beter uit te kijken daar en niet alleen automatisch naar links kijken,hoe verleidelijk dat ook is.Ook roep ik iedere fiets bestuurder is op,om voor het afslaan eens achterom te kijken en de HAND uit te steken.Vandaag of morgen vallen er doden in het verkeer!!!!Al rijd je op een race,elektro of kinderfiets,DOE HET!!!!!En koop een fietsbel,daar red je levens mee,echt!
Pieter (10-9-2014 om 16:03)
Fietspad 's-Gravenpolder-Goes , vorig jaar een corrigerende tik uitgedeeld en direct bij de politie gemeld , wie denk je dat er op het matje mocht komen ? Oudste dochter werd opgejaagd en moest door Rood fietsen had haar dood kunnen zijn, dus ik heb geen compassie met die ellendelingen
tuut (10-9-2014 om 16:01)
Uhh.. volgens 'mijn' verkeersles vroeguh mocht 3 naast elkaar helemáál niet. En 2 enkel indien geen hinder voor overig verkeer. Daar heeft men t probleem alvast: indien er al wordt onderwezen, waarin dan in vredesnaam?
Monique (10-9-2014 om 15:14)
Misschien dit soort acties iedere dag herhalen en dan niet alleen op de Bergweg in Goes, er zijn meerdere plaatsen in Goes waar (schoolgaande) fietsers komen die zich niet bepaald aan de regels houden en dan ook gelijk letten op het rijden zonder licht (geldt trouwens ook voor menig volwassene hoor) tot 7.00 uur is het nog niet licht. En wat R. (14.09 uur) zegt klopt helemaal.....
Juul (10-9-2014 om 15:09)
Op het fietspad van de Pres Rooseveltlaan in Vlissingen word ook dagelijks door jong en oud tegen de richting in gefietst naar AH XL. Dit is ook erg irritant en vooral voor het verkeer dat uit de Gildeweg komt. Volgens mij ben je nog fout ook als je uit de Gildeweg komt en je rijd iemand aan die van rechts komt.
Cookie-instellingen beheren