Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 88 km

Boetes scholieren om roekeloos fietsgedrag

Toegevoegd: 10-09-2014, 13.46 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES -  In reactie op klachten hebben bikers van de politie dinsdagochtend op de Bergweg in Goes toezicht gehouden op het fietsgedrag van scholieren.

Er zijn zes bekeuringen uitgeschreven voor het niet uiterst rechts rijden. Geconstateerd is dat diverse jonge fietsers met z'n drieën naast elkaar bleven rijden, ook toen een lijnbus hen in tegenovergestelde richting tegemoet kwam. Hierdoor ontstonden uiterst gevaarlijke situaties.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ria (10-9-2014 om 14:26)
He he eindelijk wordt daar ook eens naar gekeken. Inderdaad ontstaan er vaak heel gevaarlijke situaties omdat een groot deel van de jeugd het vertikt zich aan de verkeersregels te houden. Als je belt om te passeren kan bovendien ook nog eens een hele grote mond krijgen!!! Die bekeuringen moeten vaker worden uitgedeeld of misschien eens wat meer op de scholen wijzen op de gevaren van hun gedrag in het verkeer.
Skinnyhippo (10-9-2014 om 14:16)
Zo, werd dat een keer tijd. Heel mooi.
Janneke (10-9-2014 om 14:12)
Ik weet nog wel een fietspad waar dit nodig is! Axel - Terneuzen v.v. Het lijken wel ontsnapte idioten i.p.v.keurig opgevoede kindertjes
R (10-9-2014 om 14:09)
Bellen, sms en facebook bijwerken, muziek in je oren, hand niet uitsteken, geen licht, door rood rijden, ergens nog net voor langs gaan, slingeren. Zomaar een tal van zaken die je bij fietsers ziet.Als de meeste automobilisten niet zo goed zouden opletten zou de trauma heli 24 uur per dag in alle plaatsen in Nederland werk hebben.
feemke (10-9-2014 om 14:08)
He, he, eindelijk. Ik ben al zo vaak de stoep opgeduwd en als je er iets van zegt moet je nog uitkijken dat je klap tegen je hoofd krijgt. Ja, een scheldkannoinade is blijkbaar gebruikelijk. Ik hoop dat ze er iets van leren.
Cookie-instellingen beheren