Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wederom oproep traumaheli Vlissingen

Toegevoegd: 22-02-2015, 19.11 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Voor de tweede keer vandaag is de Rotterdamse traumahelikopter gealarmeerd voor een melding in Vlissingen.

Aan het einde van de middag deed zich een medische noodsituatie voor in een woning aan de Spuistraat. Rond 17.25 uur werd een ambulance met spoed ter plaatse gestuurd. Even later werd ook de traumahelikopter gealarmeerd. Later bleek dat de inzet van de helikopter niet meer noodzakelijk was.

Wat er zich precies heeft afgespeeld is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mozes (22-2-2015 om 21:16)
Erik (22-2-2015 om 20:00 uur u bent een deskundige? hopelijk is het nooit nodig, maar ik hoop dat u ambulance broeder kundig genoeg is om te beslissen, wat wenselijk is.
Erik (22-2-2015 om 20:00)
Wordt dat een nieuwe hype of zo? Het valt op dat die traumahelikopter de laatste tijd wel heel erg vaak wordt opgeroepen en 9 van de 10 keer hoeft tie niet ter plaatse te komen. Is het niet beter als de hulpverleners op de ambulance oordelen of de heli wel of niet noodzakelijk is en niet voor elke "scheet" dat dure ding laten vliegen...... ;-(
Cookie-instellingen beheren