Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
69 files van totaal 238 km

45 fietsers in de fout centrum Middelburg

Toegevoegd: 25-02-2015, 11.18 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Dinsdag hebben 45 fietsers een bekeuring gekregen omdat zij fietsten in het winkelgebied van Middelburg. Deze actie is een vervolg op klachten van winkeliers en winkelend publiek over overlast in de binnenstad.

Tussen 14.00 uur en 15.00 uur hebben agenten vier maal een boete uitgeschreven in de Langeviele en 33 maal in de Lange Delft. Tussen 17.00 uur en 17.30 uur is nog een keer gecontroleerd in de Lange Delft. Toen hebben acht personen een boete gekregen.

Deze controles zijn een vervolg op de bewustwordingsactie met waarschuwingen vooraf. Nu deze periode is afgelopen wordt er streng gecontroleerd met als doel afname van overlast en gevaarlijke situaties. Wie door het winkelgebied fietst riskeert een boete van 55 euro.

Zie ook:
Laatste waarschuwingen in fietsersgebieden (15-02-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
chagarijn (25-2-2015 om 11:54)
Eigenlijk is het ongelooflijk dat klachten nodig zijn om wetsdienaren te bewegen tot handhaving van de regels. Mensen hebben overal schijt aan, ze lopen in de weg, ze fietsen in de weg en ze parkeren die fietsen ook in de weg. Winkelen op een normale manier is door onverschilligheid van deze lui niet prettig. Als je er wat van zegt dan kijken ze je aan of ze water zien branden of je krijgt tegencommentaar. Ik zou zeggen regelmatige controles uitvoeren op onvoorziene momenten.
Peterdw. (25-2-2015 om 11:47)
Wat zeggen die borden in de Langeviele nou eigenlijk? Mag je daar nu wel of juist niet fietsen? Behoorlijk verwarrende borden daar ter plaatse. Maar wel bekeuren natuurlijk! Kijk, ik vind het ook vervelend om tijdens het winkelen steeds voor fietsers uit te moeten wijken, maar het is niet altijd onwil van fietsers.
R (25-2-2015 om 11:37)
Ik wil ook een baan waar ik in n uur heel veel geld verdien.Zo een kleine E 2000,00 Is dat incl. btw en 7 e administratiekosten?
Cookie-instellingen beheren