Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Onderzoek naar fatale val van flat Vlissingen

Toegevoegd: 17-01-2016, 14.11 uur - Update: 17-01-2016, 19.06 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen is zondag aan het begin van de middag iemand om het leven gekomen bij een val van een flatgebouw. Volgens de politie is er vrijwel zeker sprake geweest van een zelfdoding.


Het slachtoffer maakte zijn val rond 12.30 uur in de Van Raaltestraat. Direct werden verschillende politie-eenheden, twee brandweerwagens, de ambulancedienst en een traumahelikopter opgeroepen. Ter plaatse bleek dat zij niets meer voor het slachtoffer konden doen. De brandweer heeft vervolgens zeilen gespannen om het zicht op het lichaam te ontnemen.

Vier rechercheurs in witte pakken hebben ter plekke onderzoek gedaan. De politie stelde een plaats delict in en de omgeving werd ruim afgezet. Hierdoor werd het verkeer van en naar Paauwenburg gehinderd. De doorgaande Alexander Gogelweg werd namelijk deels afgesloten waardoor automobilisten om moesten rijden via de woonwijk.

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of 0900-0767 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op www.113online.nl of www.sensoor.nl.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjaakie (18-1-2016 om 14:16)
@Ik2 : Dit had niet nodig geweest als iemand ingegrepen had, weet U wel wat een depressie is en iemand het niet meer ziet zitten en geen steun of hulp krijgt ? Ik dus wel !
ArCo (18-1-2016 om 07:24)
Idd is dit al de 2x dat er daar iemand vanaf springt. Misschien moeten ze toch eens gaan nadenken om deze balkon,s /gallerij aan te gaan passen. Sterkte aan de nabestaande en aan een ieder die getuige was van dit drama
Peter (18-1-2016 om 00:01)
Triest dat dit gebeurd is, maar laten we bovendien de hulpverleners niet uit het oog verliezen. Naast familie, vrienden en bekenden is er nog een groep ongewild bij dit ongeluk betrokken. Deze MENSEN zijn proffesioneel met hun werk bezig; het is hun taak, zoals we weten. Maar ook zij komen na hun werk thuis met een verhaal... Hetzij als agent(e) of als brandweerman. Hulpverleners bedankt! Dat jullie ook hiervoor dag en nacht paraat staan!!! Niet omdat het jullie beroep of parttime baan is, maar vooral omdat jullie zoveel als mogeljjk is voor ons als burger 24 uur per dag klaar staan. Uiteindelijk zijn dit soort werkzaamheden (gelukkig) geeb dagelijkse werzaamheden.
Addie (17-1-2016 om 23:28)
Heel veel sterkte voor de nabestaanden.
Neutraal (17-1-2016 om 22:55)
Kan zomer wel een een ongeluk zijn. Heb namelijk zelf wel eens iemand van een balustrade zien vallen(stappen). Bleek later ook dat die persoon veeeeeeel te veeeeeeel had gedronken. Dus iemand kan wel zomaar naar beneden vallen. Veel sterkte voor de nabestaande.
R (17-1-2016 om 22:32)
De bezuiniging op de geestelijke gezondheidszorg heeft zn tol geeist..Niet alleen hier, maar kijk wat er in de stad rond loopt. Een schande
Cookie-instellingen beheren