Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek naar fatale val van flat Vlissingen

Toegevoegd: 17-01-2016, 14.11 uur - Update: 17-01-2016, 19.06 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen is zondag aan het begin van de middag iemand om het leven gekomen bij een val van een flatgebouw. Volgens de politie is er vrijwel zeker sprake geweest van een zelfdoding.


Het slachtoffer maakte zijn val rond 12.30 uur in de Van Raaltestraat. Direct werden verschillende politie-eenheden, twee brandweerwagens, de ambulancedienst en een traumahelikopter opgeroepen. Ter plaatse bleek dat zij niets meer voor het slachtoffer konden doen. De brandweer heeft vervolgens zeilen gespannen om het zicht op het lichaam te ontnemen.

Vier rechercheurs in witte pakken hebben ter plekke onderzoek gedaan. De politie stelde een plaats delict in en de omgeving werd ruim afgezet. Hierdoor werd het verkeer van en naar Paauwenburg gehinderd. De doorgaande Alexander Gogelweg werd namelijk deels afgesloten waardoor automobilisten om moesten rijden via de woonwijk.

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of 0900-0767 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op www.113online.nl of www.sensoor.nl.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
L. le Duc (17-1-2016 om 15:56)
Je moet wel heel veel ellende over je heen gekregen hebben, wil je tot zo'n daad komen om jezelf van het leven te beroven. Jammer dat de mensen tegenwoordig nog zo weinig tijd voor elkaar hebben, misschien had deze daad voorkomen kunnen worden..
R (17-1-2016 om 14:29)
Je valt niet zomaar naar beneden.Sterkte voor een ieder
Cookie-instellingen beheren