Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Boze klant slaat slager gebroken neus

Toegevoegd: 26-03-2016, 12.55 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Een ontevreden klant heeft vrijdagmiddag een slager uit Zierikzee een gebroken neus geslagen na een woordenwisseling over een aankoop waarover de klant niet tevreden was. Dat meldt de politie.


De verdachte, een 22-jarige man uit Zierikzee, had vlees gekocht en na de bereiding hiervan was hij volgens de politie ontevreden over de kwaliteit. "Hij is hierop verhaal gaan halen bij de slager. Tijdens de woordenwisseling die volgde wilde de slager de klant zijn winkel uitzetten, omdat hij zeer beledigend werd", aldus de politie.

Tijdens de ruzie gaf de 22-jarige man de slager een vuistslag in het gezicht. Winkelmedewerkers belden meteen de politie. Toen die arriveerde was de verdachte al vertrokken. Omdat een getuige wist wie de agressieve klant was, konden de agenten naar zijn huis gaan om hem aan te houden.

De man heeft een verklaring afgelegd en is hierna weer in vrijheid gesteld. Er zal proces-verbaal opgemaakt worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (26-3-2016 om 18:14)
Hoezo in vrijheid gesteld,naar Siberie sturen zulke rotzakken en op eigen kosten een cursus laten volgen "Hoe bereid ik mijn vlees"
klant (26-3-2016 om 17:41)
Daar komt dit heerschap wel heel gemakkelijk vanaf zeg!!! Niet te geloven dat dit zomaar kan.............. Gewoon een jaar vastzetten
Loes (26-3-2016 om 17:00)
Hoe bestaat het dat die vent een procesverbaal krijgt en weer naar huis mag! Imbeciel dat'ie is......
Henk (26-3-2016 om 16:43)
ga dan lekker naar de lidl
hans (26-3-2016 om 16:36)
deze persoon zou een winkel verbod moeten krijgen voor alle winkels en ook een onderzoek moeten ondergaan want hij is ziek in zijn hooft want hoe moet hij nu weten de het niet goed is heeft hij ook voor slager geleerd als dat zo is wat ik betwijfel moet hij het zelf doen en gaan werken dan weet hij wat het is en voor de slager bravo ik zou hem niet zo laten gaan ik zou hem eens een paar uur in de koeling zetten is hij wat kalmer
zeeuw (26-3-2016 om 14:22)
tegen woordig word er nog al makkelijk op los geslagen laat je je hond uit zoals in vlissingen , ben je het niet eens met je vlees die gozers moeten eenzame opsluiting sleuteltje weg gooien en laat ze maar zitten , er zijn toch cellen over ook geen mobiel of wat dan ook
Cookie-instellingen beheren