Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Boze klant slaat slager gebroken neus

Toegevoegd: 26-03-2016, 12.55 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Een ontevreden klant heeft vrijdagmiddag een slager uit Zierikzee een gebroken neus geslagen na een woordenwisseling over een aankoop waarover de klant niet tevreden was. Dat meldt de politie.


De verdachte, een 22-jarige man uit Zierikzee, had vlees gekocht en na de bereiding hiervan was hij volgens de politie ontevreden over de kwaliteit. "Hij is hierop verhaal gaan halen bij de slager. Tijdens de woordenwisseling die volgde wilde de slager de klant zijn winkel uitzetten, omdat hij zeer beledigend werd", aldus de politie.

Tijdens de ruzie gaf de 22-jarige man de slager een vuistslag in het gezicht. Winkelmedewerkers belden meteen de politie. Toen die arriveerde was de verdachte al vertrokken. Omdat een getuige wist wie de agressieve klant was, konden de agenten naar zijn huis gaan om hem aan te houden.

De man heeft een verklaring afgelegd en is hierna weer in vrijheid gesteld. Er zal proces-verbaal opgemaakt worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
René (26-3-2016 om 13:43)
Vreemd dat zo'n agressief type niet een paar dagen langer vast zit.
AD. (26-3-2016 om 13:32)
Ik denk dat als je bij een winkelier die zijn best doet en probeert om kwalitiet te verkopen met een klacht komt hij dit ook op een goede mannier wilt oplossen en zeker in ee kleine gemeenschap maar als je da van je neus gaat maken heb je dus geen rechten meer en nu is het mishandeling dus word het een dure klacht. Beterschap voor de slager en ga zo door.
Michelle (26-3-2016 om 13:29)
Wat een varken!!!
frits (26-3-2016 om 13:27)
een proces verbaal ????minimaal week op sluiten.zo gaan we niet met elkaar om.zinloos geweld.
R (26-3-2016 om 13:08)
mafketel
Cookie-instellingen beheren