Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 16 km

Jongens beroven meisje van mobieltje

Toegevoegd: 08-04-2016, 13.28 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Drie minderjarige jongens zijn gisteren gearresteerd nadat ze een leeftijdsgenootje een mobiele telefoon afhandig hadden gemaakt.


De beroving vond donderdag plaats. Drie jongens pakten de mobiele telefoon van een 14-jarige meisje uit Veere af. Het trio weigerde vervolgens om de Samsung S3 terug te geven. Sterker nog, volgens de politie werd het meisje bedreigd met geweld als ze .er werk van zou maken.

De politie werd erbij gehaald maar in eerste instantie deden de jongens alsof ze nergens vanaf wisten. Even later kwam echter toch de inmiddels verstopte telefoon tevoorschijn. "Op dat moment bleek dat de sim-kaart uit het toestal was gehaald, dat het apparaat was gereset en dat bovendien alle inhoud was verwijderd. De kapot gemaakte simkaart was al weggegooid", aldus de politie.

De politie hield daarop de drie jongens aan. Het gaat om twee 17-jarigen en een 16-jarige. De drie werden gearresteerd op verdenking van diefstal en vernieling. Ze zijn overgebracht naar het politiebureau. Hun moeders werden vervolgens geïnformeerd over de gebeurtenissen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adje (8-4-2016 om 17:07)
Tuig, Ik snap een ding niet.Hun moeders werden vervolgens geïnformeerd over de gebeurtenissen. Hun Vaders wordt niet geinformeerd????
Karel V (8-4-2016 om 17:00)
Wat een helden! Stelletje patsers! 100 stokslagen in het openbaar op de Markt in Middelburg is een passende straf.
isaac (8-4-2016 om 16:55)
Klootzakken!
zeeuw (8-4-2016 om 16:23)
gewoon zwaar straffen of ze 14 ,16 ,,zijn hoef je niet te vragen wat voort het zijn afbeulen ze zijn 0ud ge noeg
Fre (8-4-2016 om 16:19)
@Peter,,,,,Zo was dat bij ons vroeger thuis ook en dan deed je dat geen 2e keer meer. Maar ja,,,als je nu een tikje uitdeelt (Ik bedoel niet echt slaan), staat jeugdzorg al klaar om ze mee te nemen
adrie (8-4-2016 om 15:49)
Als het mijn zoons waren liet ik ze alle hoeken van de kamer zien. Dat zou ze wel leren. Wat een lafaards zijn die gastjes. Laat ze lekker een weekje in Toorentijd zitten ipv naar Halt
Cookie-instellingen beheren