Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 70 km

Jongens beroven meisje van mobieltje

Toegevoegd: 08-04-2016, 13.28 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Drie minderjarige jongens zijn gisteren gearresteerd nadat ze een leeftijdsgenootje een mobiele telefoon afhandig hadden gemaakt.


De beroving vond donderdag plaats. Drie jongens pakten de mobiele telefoon van een 14-jarige meisje uit Veere af. Het trio weigerde vervolgens om de Samsung S3 terug te geven. Sterker nog, volgens de politie werd het meisje bedreigd met geweld als ze .er werk van zou maken.

De politie werd erbij gehaald maar in eerste instantie deden de jongens alsof ze nergens vanaf wisten. Even later kwam echter toch de inmiddels verstopte telefoon tevoorschijn. "Op dat moment bleek dat de sim-kaart uit het toestal was gehaald, dat het apparaat was gereset en dat bovendien alle inhoud was verwijderd. De kapot gemaakte simkaart was al weggegooid", aldus de politie.

De politie hield daarop de drie jongens aan. Het gaat om twee 17-jarigen en een 16-jarige. De drie werden gearresteerd op verdenking van diefstal en vernieling. Ze zijn overgebracht naar het politiebureau. Hun moeders werden vervolgens geïnformeerd over de gebeurtenissen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick (8-4-2016 om 15:48)
Alleen hun moeders werden geïnformeerd??? De vaders niet dus, dan weet ik al hoe laat het is...waarschijnlijk nergens te bekennen. Typisch "alleenstaande ouder (geen)opvoeding"!
w (8-4-2016 om 15:44)
ik zou als ik hun ouders was hun op sluiten in de kelder en niks eten geven op sluiten en 4 weke daar late sitten boeren hufters durven ze wel tegen een meisje
Johan (8-4-2016 om 15:37)
Ik ben het helemaal met Peter eens. Tegenwoordig heeft de jeugd geen normen en waarden meer. Als wij vroeger iets deden wat echt niet door de beugel kon dan konden we lekker een maandje binnen blijven zitten. Maar of je de jeugd nu nog hebt met binnen blijven dat betwijfel ik, ze zitten het liefst toch heel de dag achter de computer.
Michelle (8-4-2016 om 15:24)
Flink straffen en een gloednieuw mobieltje inclusief sim-kaart laten betalen!!
fen (8-4-2016 om 15:23)
hun moeders...en hun vaders?
peter (8-4-2016 om 15:08)
hallo john, het zijn nog kinderen hoor, het is de schuld van onze rgering, want als ouders mag je niks doen, want kinderen zijn beschermd,triest ja dat is het, als ik vroeger wat deed wat niet mocht, nou dan wist ik het wel, en de volgende dag ook, maar ik heb wel geleerd er van,maar nu moet je ze ongeveer nog over hun bol aaien en zeggen dat mag je niet meer doen he zoon, dat is geen opvoeding zo, veelste slap.
Cookie-instellingen beheren