Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongens beroven meisje van mobieltje

Toegevoegd: 08-04-2016, 13.28 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Drie minderjarige jongens zijn gisteren gearresteerd nadat ze een leeftijdsgenootje een mobiele telefoon afhandig hadden gemaakt.


De beroving vond donderdag plaats. Drie jongens pakten de mobiele telefoon van een 14-jarige meisje uit Veere af. Het trio weigerde vervolgens om de Samsung S3 terug te geven. Sterker nog, volgens de politie werd het meisje bedreigd met geweld als ze .er werk van zou maken.

De politie werd erbij gehaald maar in eerste instantie deden de jongens alsof ze nergens vanaf wisten. Even later kwam echter toch de inmiddels verstopte telefoon tevoorschijn. "Op dat moment bleek dat de sim-kaart uit het toestal was gehaald, dat het apparaat was gereset en dat bovendien alle inhoud was verwijderd. De kapot gemaakte simkaart was al weggegooid", aldus de politie.

De politie hield daarop de drie jongens aan. Het gaat om twee 17-jarigen en een 16-jarige. De drie werden gearresteerd op verdenking van diefstal en vernieling. Ze zijn overgebracht naar het politiebureau. Hun moeders werden vervolgens geïnformeerd over de gebeurtenissen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bumper: (8-4-2016 om 15:02)
Lekker laten zitten tot de laatste minuut, en hopelijk dat iemand weet wie het zijn en kenbaar durft te maken. Gewoon die aso,s voor schut zetten met foto er bij. en dat meisje moet gewoon een nieuwe telefoon eisen met alles er op en aan wat ze voorheen ook had, want als ze deze hebben laten vallen o.i.d. dan komen de problemen zo meteen om de hoek en zit zij er mee, en daar bovenop een flinke schade vergoeding voor de schrik. En de vaders van dat tuig, ja wat moet je daar van zeggen,een echte vader schopt hem de hele garage door, laat hem maar 14 dagen moeilijk lopen, maar ja echte vaders he, bumper;
pedro (8-4-2016 om 14:45)
Interessant om te lezen dat hun moeders door politie zijn ingelicht. Hadden deze boeven geen vaders?
mo (8-4-2016 om 14:35)
Als mijn zoon de dader was, zou ik hem toch echt niet gaan ophalen bij het politiebureau. Laat hem daar maar lekker even zitten.
John (8-4-2016 om 14:31)
Wat zijn dit voor idioten.Laat ze maar drie weken met de commando's gaan trainen,tot aan hun nek door de stront baggeren..en opgeven..dat kennen ze niet. Of naar een land sturen waar het oorlog is,dan kunnen ze de grote jongen uithangen.
ruud (8-4-2016 om 14:16)
Drie van die "helden" die een jonger meisje bestelen. Wat een tuig en lafaards. Gearresteerd voor diefstal en vernieling. En wat denk je dan van bedreiging. Vind ik nog veel kwalijker. Doe maar weer bureau Halt. Dat helpt zullen we zeggen.
mia (8-4-2016 om 14:04)
Dit noem ik geen leeftijdsgenoten. En dan ook nog met 3 man. Nee, dit noem ik lafaards!
Cookie-instellingen beheren