Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 21 km

KNRM vaart uit voor visser met lege accu

Toegevoegd: 19-05-2016, 21.01 uur
Met behulp van startkabels kreeg de KNRM de accu weer aan de praat
Met behulp van startkabels kreeg de KNRM de accu weer aan de praat
© Foto: KNRM Neeltje Jans
Door: Roland de Jong

OOSTKAPELLE - De reddingboot Koopmansdank van het KNRM-station Neeltje Jans is vanmiddag uitgevaren om een sportvisbootje te helpen.


Na de hele dag te hebben gevist in de buurt van Oostkapelle bleek dat de accu van het bootje niet meer genoeg vermogen had om de motor te starten. Daarop besloot de visser om de hulp in te roepen van de reddingmaatschappij.

Rond 15.45 uur gingen daarom de piepers af van de vrijwilligers van het KNRM-station Neeltje Jans. Eénmaal ter plekke stapte een deel van de reddingbootbemanning over en is de motor met behulp van startkabels weer aan de praat gekregen. De visser kon daarna zelf zijn weg vervolgen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
albert (20-5-2016 om 08:45)
Alle kosten van afslepen laten betalen, dat moet ik ook met mijn auto als ik pech heb op de weg sleepkosten betalen.. Of laat elke plezier-vaarder een verplichte soort water-anwb afsluiten... Word daar niet goed van al die stuntelaars op zee en duikers zonder ervaring en dat soort.. Kost ons klauwen vol met geld en ze leren er niet van want iedereen weet je word gratis geholpen.. Daar gaat geen prikkel vanuit om beter op je materieel te letten
wim (19-5-2016 om 22:14)
onderhoud zijn spullen heel erg goed wat een kluns
Cookie-instellingen beheren