Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 85 km

Mannen opgepakt op bouwterrein Vlissingen

Toegevoegd: 16-01-2017, 10.31 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft zondagavond dankzij de inzet van een politiehond drie mannen weten aan te houden die zich bevonden op een afgesloten bouwterrein.


De politiemeldkamer kreeg rond 18.20 uur een tip van iemand die drie mensen had zien lopen op het terrein bij de Vrijgang in Vlissingen. Ter plekke wordt een appartementencomplex gebouwd en het terrein is omheind en niet toegankelijk voor onbevoegden.

De getuige vertelde dat hij geluiden hoorde die erop leken dat er zaken vernield werden. Meerdere agenten gingen hierop ter plaatse. Eénmaal op de bouwlocatie hebben de agenten zich opgesplitst zodat zij het terrein beter konden overzien.

Een hondengeleider riep hard de waarschuwing dat haar hond zou worden ingezet wanneer de verdachten zich niet op eigen initiatief zouden melden bij de politie. Hierna meldde zich direct al een eerste verdachte. Kort daarop kozen de andere twee ook eieren voor hun geld en meldden ook zij zich bij de politie.

De drie bleken 18 jaar oud te zijn. Het gaat om mannen uit Grijpskerke en Middelburg. Ze werden overgebracht naar het politiebureau en hier hebben ze een verklaring afgelegd. Tegen de drie wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Herrie (16-1-2017 om 12:19)
@ v/d Ketterij: beste stuurlui staan altijd aan wal, wat een laatdunkende uitlatingen! Zum kotzen om in uw jargon te blijven.
wim (16-1-2017 om 12:17)
vd ketterij we sturen ze volgende keer naar u toe om een bakje leut met u te drinken
wim (16-1-2017 om 11:04)
kleuters
v/d Ketterij (16-1-2017 om 11:01)
de hond loslaten op een erfvredebreuk ? was er een gewelddreiging of gevaar dan ? Wie weet was het een verlieft stelletje dat eens wat spannends wou doen ? Kinderen ? een dronken zwerver ? Het lijkt zuid africa in de jaren 70 wel. de hond loslaten, zijn ze te bedonderd om zelf te lopen en zoeken of zo ? Een beetje bot met geweld lopen dreigen hoort niet, dan ga je maar naar het terroristenkalifaat waar dat normaal is. Nee, geen medelijden met criminelen, maar ik verwacht wel dat de politie zich normaal gedraagt, zeker nu ze hun respect eerst nog terug moeten verdienen, dan doe je niet zo lomp alsof het 1940 is of zo. Ongeschikt dus.
Cookie-instellingen beheren