Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 17 km

Omgekomen vrouw Axel 18 jaar oud

Toegevoegd: 20-02-2017, 16.19 uur
Politie-onderzoek op de Hulsterseweg.
Politie-onderzoek op de Hulsterseweg.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

AXEL - Het dodelijke slachtoffer van het verkeersongeluk vanmiddag op de Hulsterseweg bij Axel is een 18-jarige vrouw uit Terneuzen. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Volgens de politie is het zwaargewonde slachtoffer een eveneens 18-jarige vrouw. Zij kwam uit Hulst en zat bekneld op de bijrijdersstoel. De Terneuzense vrouw zat volgens de politie achterin. Een reanimatiepoging mocht niet meer baten.

De man die de auto bestuurde bleef ongedeerd en is eveneens 18 jaar oud. Ook hij komt uit Hulst. De politie heeft hem aangehouden voor verhoor. De Hulsterseweg was enkele uren afgesloten voor sporenonderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wannes (20-2-2017 om 16:53)
Helaas weer een onervaren bestuurder in een BMW deze auto is zeer listig in weggedrag bij iets te hoge snelheid. Wil je als jonge bestuurder een BMW kopen en rijden neem dan wat extra les in voertuigbeheersing. Anders gaat het onherroepelijk helaas mis.
babsy (20-2-2017 om 16:44)
:( Je zal het maar thuis krijgen..heel erg!! sterkte voor familie , vrienden en kennissen!
Cookie-instellingen beheren