Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Omgekomen vrouw Axel 18 jaar oud

Toegevoegd: 20-02-2017, 16.19 uur
Politie-onderzoek op de Hulsterseweg.
Politie-onderzoek op de Hulsterseweg.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

AXEL - Het dodelijke slachtoffer van het verkeersongeluk vanmiddag op de Hulsterseweg bij Axel is een 18-jarige vrouw uit Terneuzen. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Volgens de politie is het zwaargewonde slachtoffer een eveneens 18-jarige vrouw. Zij kwam uit Hulst en zat bekneld op de bijrijdersstoel. De Terneuzense vrouw zat volgens de politie achterin. Een reanimatiepoging mocht niet meer baten.

De man die de auto bestuurde bleef ongedeerd en is eveneens 18 jaar oud. Ook hij komt uit Hulst. De politie heeft hem aangehouden voor verhoor. De Hulsterseweg was enkele uren afgesloten voor sporenonderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bep (21-2-2017 om 09:52)
Weer een dode. Het is hier in Zeeland het hoogst landelijke gemiddelde vwb de dodelijke ongelukken die hier plaats vinden . En vraag je af hoe het kan , mentaliteit van chauffeurs en geen kijk op het verkeer en hun omgeving. Of teveel met andere zaken bezig. Het is echt niet normaal dat in Zeeland zoveel verkeers doden te betreuren zijn. Sterkte.
Moeder (21-2-2017 om 08:42)
Wat een nachtmerrie voor elke ouder! Heel veel sterkte voor iedereen die het meisje kent, maar ook heel veel sterkte voor de bestuurder. Wat de oorzaak ook is, niemand heeft hier om gevraagd en er zijn alleen maar verliezers in deze. Ook ik hou mijn adem in als mijn kinderen weg rijden of instappen bij iemand om er een gezellige dag van te maken...
albert (21-2-2017 om 07:59)
zowel fietsers als auto's , aandacht op de weg graag.
albert (21-2-2017 om 07:58)
Als je , je eigen aan de snelheid houd ,je aandacht op de weg , niet afgeleid worden , door wat dan ook , dat bespaar heel veel mensen levens . weer een gezin en alle familie , en vrienden verwoest door verdriet , door 1 stomme fout
Ron (21-2-2017 om 06:56)
Wat is er toch aan de hand in ons verkeer? Rijden we te hard, te onvoorzichtig? Zijn we afgeleid? Weten we niet meer hoe we moeten rijden? Ik zie het rijgedrag de laatste tijd weer flink verslechteren. Inhalen waar het niet mag, veel te hard rijden. Geen verlichting met mist en slecht zicht. Dit soort ongelukken zou toch niet mogelijk moeten zijn!
bart (21-2-2017 om 04:59)
Heel erg voor het slachtoffer en voor de naar bestaande. Daar rijden ze altijd als gekken. 130 tot 180 km/hr is geen uitzondering deze zal er niet veel vandaan hebben gezeten. Gelukkig liggen er verkeersremmers ander gingen ze nog harder.
Cookie-instellingen beheren