Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Schaap doodgebeten door hond, politie zoekt baasje

Toegevoegd: 09-03-2017, 14.50 uur
Door: Roland de Jong

'S-HEER ARENDSKERKE - In 's-Heer Arendskerke is een drachtig schaap doodgebeten door een hond. Dat meldt de politie.


Het dier werd dinsdag door de eigenaar van de kudde ontdekt in een boomgaard aan de Wissekerkseweg. De dierenpolitie onderzoekt de zaak en attendeert hondenbezitters erop alert te zijn tijdens het uitlaten van hun honden.

Volgens de politie vermoedt de eigenaar van de schapen overigens dat veel andere van zijn drachtige dieren uit zijn kudde een miskraam zullen krijgen vanwege de ontstane stress. De politie is op zoek naar de eigenaar van de hond. Mogelijk was er sprake van een herdershond of een kruising hiervan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad (9-3-2017 om 18:18)
Afschieten die loslopende honden daar waar dit niet mag. @bumper, Ik denk dat je de loslopend eigenaren bedoelt.....die heeft de hond "opgevoed"
Jan (9-3-2017 om 16:26)
Dan maar ff opzoek naar de gene die een hond hebben in de buurt want die wol zit verlopig nog wel in de bek van de hond ,mits als het een herder is hé waarom denken ze dat het een herder is (ik vind dat wel erg kort door de bocht om dat te zeggen )
Mark (9-3-2017 om 15:35)
de overige dieren zullen geen miskraam krijgen dit is niet hoe de natuur werkt.
Bumper; (9-3-2017 om 15:24)
Afschieten die loslopende honden daar waar dit niet mag. Kinderen die aangevallen worden, nu weer schapen, het zijn meestal honden van bepaalde Aso,s die loslopen. en maar vol houden ,,hij doet niks hoor" bumper;
Cookie-instellingen beheren