Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Brandweer zoekt in sloot na aantreffen kinderfietsje Vrouwenpolder

Toegevoegd: 11-08-2023, 16.46 uur
Door: Eugène Harthoorn

VROUWENPOLDER – De politie en brandweer zijn vrijdagmiddag enige tijd bezig geweest met het zoeken in een sloot nadat er een kinderfietsje was aangetroffen aan de Noorddijk bij Vrouwenpolder.


De hulpdiensten kregen omstreeks 13.55 uur de melding dat er een kinderfietsje was gevonden langs een slootkant bij het natuurgebied Oranjezon. Direct kwamen er twee brandweereenheden en een duikteam van de brandweer ter plaatse. De politie heeft het fietspad afgezet voor al het verkeer.

De duikers hebben meerdere zoekslagen in de sloot gemaakt. Er werd gelukkig geen kind aangetroffen. De politie heeft het kinderfietsje meegenomen en is nog op zoek naar de rechtmatige eigenaar.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Belast (13-8-2023 om 23:38)
Verkeerde diagnose gesteld. Als je dit in het bedrijfsleven doet, weet je wat er te doen staat.
Ik (12-8-2023 om 08:22)
Niet te hopen dat het kind is meegenomen. Het is een vreemde plek om daar te zijn als klein kind.
Cookie-instellingen beheren