Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Duitser filmt douchende kinderen

Toegevoegd: 14-07-2008, 10.58 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft vrijdag een Duitse man aangehouden die stiekem naakte, douchende kinderen had gefilmd op een camping in Zeeuws-Vlaanderen.


De man, 51-jaar en afkomstig uit Bottrop, had met een videocamera onder de deuren door opnames gemaakt. De man kon worden aangehouden op een strand aan de Zeeuws-Vlaamse kust.

De man heeft bij de politie een verklaring en een bekentenis afgelegd en is daarna weer in vrijheid gesteld. De Duitser gaat volgens de politie in zijn eigen land het zorg- en hulpverleningscircuit in.
 
 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jee (14-7-2008 om 16:24)
Hoe kunnen ze die vent nou weer vrij laten? Geloof je nou zelf dat die het niet meer zal doen hier? Zulk soort types de grens overzetten en nooit meer binnen laten.
Robert (14-7-2008 om 16:19)
Wij staan ook op die camping en onze kinderen douchen daar ook. Weten niet waar hij staat,w e zijn dus tot op heden ook niet voor gewaarschuwd, 'ter bescherming van de dader'.
Sacha (14-7-2008 om 15:36)
Opgepakt worden haalt niks uit, hij kan straks weer gewoon zijn gang gaan. Leuk hoor die regels hier in Nederland.
Gerda (14-7-2008 om 14:35)
Deze man met foto en naam op internet zetten en dat moeten ze met alle pedofielen doen. Er moet veel meer gedaan worden tegen zulke mensen!
Jessica (14-7-2008 om 13:53)
Ik vind dat je steeds meer van deze dingen hoort! Vorige week liepen mijn kinderen een ijsje te likken, en op een terras waar we langs liepen zat een man met een camera op hun gericht. Dan denk je: "Per ongeluk?" maar later werd ik hoe langer hoe bozer. Of ben ik nu te bang?
Mario (14-7-2008 om 13:21)
@Eric: Zoiemand moet geholpen worden, ben ik het mee eens maar hij moet nooit op straat gezet worden met het idee dat hij in zijn land geholpen gaat worden. Er zal vanuit Nederland echt geen controle op komen. Deze man mag nooit Nederland meer in!
Cookie-instellingen beheren