Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Duitser filmt douchende kinderen

Toegevoegd: 14-07-2008, 10.58 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft vrijdag een Duitse man aangehouden die stiekem naakte, douchende kinderen had gefilmd op een camping in Zeeuws-Vlaanderen.


De man, 51-jaar en afkomstig uit Bottrop, had met een videocamera onder de deuren door opnames gemaakt. De man kon worden aangehouden op een strand aan de Zeeuws-Vlaamse kust.

De man heeft bij de politie een verklaring en een bekentenis afgelegd en is daarna weer in vrijheid gesteld. De Duitser gaat volgens de politie in zijn eigen land het zorg- en hulpverleningscircuit in.
 
 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Minnetje (14-7-2008 om 12:05)
Het zal je maar overkomen. Dat ze zo iemand weer laten gaan?! Wie o wie bewijst dat hij in Duitsland geholpen wordt? Opsluiten zulke lui en nooit meer vrijlaten..
Zeeuw74 (14-7-2008 om 12:03)
Bah bah en nog eens bah! Ik krijg werkelijk de kriebels als ik zoiets lees; het zal je eigen kind maar wezen en wie weet waar die beelden terecht komen! Ja, ja....en hij beloofde in zijn eigen land zichzelf te laten behandelen, gelooft u het? Nou, ik NIET!
Marloes (14-7-2008 om 11:43)
Hoe kunnen ze zo'n vieze man laten lopen? Als hij mijn kinderen had gefilmd, had het bij hem een inwendige camera geworden, zonder vaseline. Opsluiten en sleutel weggooien.
Adriana (14-7-2008 om 11:40)
Dat ze zo iemand nog laten lopen. Te erg voor woorden. Opsluiten die handel en nooit meer vrij laten!
Oma (14-7-2008 om 11:11)
Hopelijk hebben ze zijn camera in beslag genomen, evenals zo'n computer waar hij wellicht zijn beelden op had weggezet... Denk eens aan als je later hoort dat die beelden terug te zien zijn op kinderpornowebsite's...
Cookie-instellingen beheren