Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Duitser filmt douchende kinderen

Toegevoegd: 14-07-2008, 10.58 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft vrijdag een Duitse man aangehouden die stiekem naakte, douchende kinderen had gefilmd op een camping in Zeeuws-Vlaanderen.


De man, 51-jaar en afkomstig uit Bottrop, had met een videocamera onder de deuren door opnames gemaakt. De man kon worden aangehouden op een strand aan de Zeeuws-Vlaamse kust.

De man heeft bij de politie een verklaring en een bekentenis afgelegd en is daarna weer in vrijheid gesteld. De Duitser gaat volgens de politie in zijn eigen land het zorg- en hulpverleningscircuit in.
 
 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mama (14-7-2008 om 12:38)
Opsluiten de viespeuk en nooit meer los laten!!!
Alex (14-7-2008 om 12:35)
@erik, Het lijkt mij enigszins naief om te denken dat je pedofielen weer op het rechte pad kunt krijgen. Mijns insziens is dit toch een behoorlijke geestelijke afwijking van desbetreffende persoon. Wie haalt het nou in zijn hoofd om kinderen naakt te flimen? Het zal je kind maar zijn..
Mark (14-7-2008 om 12:35)
Als je zo iemand betrapt en je slaat hem in elkaar is het dan zinloos of zinvol geweld?!!!
Mama (14-7-2008 om 12:34)
Eric: zelf geen kinderen zeker? Opsluiten de viespeuk!
Martin (14-7-2008 om 12:33)
Van links gebrabbel wordt niemand beter, keihard aanpakken die vuilak. Niks het komt wel goed, met zulke lui komt het niet goed.
Eric (14-7-2008 om 12:14)
Wat deze man heeft gedaan is natuurlijk niet goed te praten, echter zijn de laatste 2 emotionele, reakties wat overdreven. We moeten proberen deze mensen weer op de weg te krijgen. Aan opsluiten heb je toch ook niets, daar wordt niemand beter van.
Cookie-instellingen beheren