Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

Duitser filmt douchende kinderen

Toegevoegd: 14-07-2008, 10.58 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft vrijdag een Duitse man aangehouden die stiekem naakte, douchende kinderen had gefilmd op een camping in Zeeuws-Vlaanderen.


De man, 51-jaar en afkomstig uit Bottrop, had met een videocamera onder de deuren door opnames gemaakt. De man kon worden aangehouden op een strand aan de Zeeuws-Vlaamse kust.

De man heeft bij de politie een verklaring en een bekentenis afgelegd en is daarna weer in vrijheid gesteld. De Duitser gaat volgens de politie in zijn eigen land het zorg- en hulpverleningscircuit in.
 
 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Angel (14-7-2008 om 13:14)
Deze man met naam en foto op internet zetten. Doen ze tegenwoordig met veel pedofielen.
Een moeder (14-7-2008 om 13:05)
@Erik: Moeten wij nu deze peroon gaan steunen? Wat doe jij als het jouw kinderen zijn? Geef je hem dan de stuen die hij nodig heeft? Nou ikke niet hoor als hij dit bij mijn kinderen had gedaan zou het niet goedkomen met hem. En ik denk dat ik niet de enige zal zijn...
Corné (14-7-2008 om 12:56)
Wat een smeerpijp die vent.
An (14-7-2008 om 12:53)
@Eric: U heeft of zelf geen kinderen, of u mag graag kijken naar foto's van douchende kindertjes. Deze man moet zeker opgesloten worden, en alle mensen die dit soort dingen doen. Als iemand mijn kinderen zou filmen onder de douche nam ik zelf treffende maatregelen. En ga er met liefde voor brommen.
Zeeuw74 (14-7-2008 om 12:47)
Erik, bedoelde je de reactie van Adriana en Marloes? Want er zijn er inmiddels weer bijgekomen, en ik kan me niet voorstellen dat je míín reactie overdreven vond.
Angel (14-7-2008 om 12:45)
Zeg Eric zeker zelf geen kinderen? Anders had je wel anders gereageerd.
Cookie-instellingen beheren