Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Sixty Two verkoopt drugs aan minderjarigen

Toegevoegd: 15-09-2008, 15.53 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Twee minderjarige jongens hebben vrijdagmiddag softdrugs gekocht bij coffeeshop Sixty Two in Middelburg. De zaak hangt als gevolg hiervan sluiting boven het hoofd.


Politieagenten zagen de jongeren samen met nog een derde persoon rond 17.00 uur de shop in de Sint Janstraat uitkomen. Twee jongens, één van 15 en een van 16 jaar beiden uit Kirchheim (Duitsland), bekenden dat zij softdrugs gekocht hadden in de coffeeshop.

Er werd door de politie een kleine hoeveelheid softdrugs in beslag genomen. De derde jongen, een 19-jarige uit Ottebrunn (Duitsland), had niets gekocht. De drie hebben op het politiebureau een verklaring afgelegd.

Een medewerker en de eigenaar van de coffeeshop zijn ook door de politie gehoord. De politie maakt proces-verbaal op. De officier van justitie zal beslissen of er vervolgd zal worden.

Coffeeshop Sixty Two werd in het verleden al vaker betrapt op het verkopen van softdrugs aan minderjarigen. De shop hangt hierdoor nu sluiting boven het hoofd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M.v (16-9-2008 om 02:12)
En als het ``je kind zou zijn`` hadden ze waarschijnlijk ouders waar ze niet open en eerlijk tegen kunnen zijn over Drugs gebruik omdat ze gelijk een bepaald standpunt in nemen waardoor ze het jullie niet eens WILLEN vertellen als ze met zo iets in de shit zitten
M.v (16-9-2008 om 02:11)
Want de kennis om het te kweken is er inmiddels toch al en de effecten zijn ook al bekend dus wat krijg je als je alles sluit?? Thuiskweek en dealers en die dealers houden het echt niet alleen bij weet- en hasjverkoop.
M,v (16-9-2008 om 02:09)
Wat zijn sommige mensen toch dom zeg! En dan doel ik op de mensen die elkaar gelijk beginnen na te papegaaien met 'Gelijk sluiten' en 'het zal je kind maar zijn'. Verdiep je eerst eens in bepaalde zaken voor je reageerd! Wat lost het op om een coffeeshop te sluiten? Precies helemaal niks!
Vonck (15-9-2008 om 23:08)
Stoffeerder.. niet iedereen die wel eens een jointje rookt is een verslaafde. Ben liever succesvol en af en toe een jointje roken. Dan niks bereiken in het leven en alleen maar afgeven op anderen
Ka (15-9-2008 om 23:01)
Laten we cafe's etc ook sluiten. Die schenken immers aan 16-. We hebben ook al genoeg alcohol-verslaafden. Roken mag niet meer. Als je 3 km/u te hard rijdt, raak je straks je rijbewijs kwijt. Lang leve de vrijheid! Bah, wordt er niet goed van! Mogen de kinderen fouten maken en ervan leren?
Ik blow ja! (15-9-2008 om 22:42)
Blowen doen ze toch wel! Of je het nu wel of niet mee krijgt.. Je komt er hoe dan ook aan, is niet zo moelijk! Sluiten vd shop? Kopen ze het wel illegaal.. Dit houd je nooit tegen.. Dus doe geen moeite :)
Cookie-instellingen beheren