Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Sixty Two verkoopt drugs aan minderjarigen

Toegevoegd: 15-09-2008, 15.53 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Twee minderjarige jongens hebben vrijdagmiddag softdrugs gekocht bij coffeeshop Sixty Two in Middelburg. De zaak hangt als gevolg hiervan sluiting boven het hoofd.


Politieagenten zagen de jongeren samen met nog een derde persoon rond 17.00 uur de shop in de Sint Janstraat uitkomen. Twee jongens, één van 15 en een van 16 jaar beiden uit Kirchheim (Duitsland), bekenden dat zij softdrugs gekocht hadden in de coffeeshop.

Er werd door de politie een kleine hoeveelheid softdrugs in beslag genomen. De derde jongen, een 19-jarige uit Ottebrunn (Duitsland), had niets gekocht. De drie hebben op het politiebureau een verklaring afgelegd.

Een medewerker en de eigenaar van de coffeeshop zijn ook door de politie gehoord. De politie maakt proces-verbaal op. De officier van justitie zal beslissen of er vervolgd zal worden.

Coffeeshop Sixty Two werd in het verleden al vaker betrapt op het verkopen van softdrugs aan minderjarigen. De shop hangt hierdoor nu sluiting boven het hoofd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ano (15-9-2008 om 22:31)
Stop dan ook met de verkoop van alcohol want dat is ook drugs! Valt zelfs onder harddrugs! Het is niet het spul maar hoe er mee omgegaan wordt!
D.s.d. (15-9-2008 om 21:29)
Dat moest verboden worden in nederland vind ik, de verkoop van drugs!!
Jeenie (15-9-2008 om 21:08)
Niet over na denken stoppen met de verkoop ,het zal je kind maar zijn !
Zonde (15-9-2008 om 20:23)
Niet slim als ze de tent sluiten. Ik gebruik geen drugs maar weet wel dat als de shops gesloten worden er meer illegaal verhandeld gaat worden en daarmee komt er meer troep op straat. Door de shops te toleren is het minder aanlokkelijk om het illegaal te verkrijgen en is het veiliger.
O.winkelman (15-9-2008 om 19:49)
Lekker als het de illegaliteit in verdwijnt.. meer criminaliteit, overlast etc. het zal je buurt maar wezen dan he. Ik gebruik zelf niks, maar hoop dat het "legaal" blijft ...zo is er nog een klein beetje controle!
Hendrika (15-9-2008 om 19:12)
Laat die gastjes toch! Hoe meer ze slikken hoe eerder ze de pijp uit zijn! Wij geen ellende meer en geen extra kosten! Opgeruimd staat netjes! Zeeuws toch?
Cookie-instellingen beheren