Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 48 km

Klein jongetje met auto te water

Toegevoegd: 18-11-2010, 09.50 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In de Middelburgse wijk Mortiere is vanochtend een personenauto te water geraakt. In de auto zat een 6-jarig jongetje. Niemand liep letsel op.

Het ongeluk gebeurde rond 08.15 uur in de Louis Armstrongstraat. Een personenauto reed vanaf een oprit bij een woning via de straat een sloot in. De moeder had de auto even verlaten om iets te halen. De auto rolde toen achteruit het water in. De auto dreef af en kwam aan de overkant van het water terecht. Het jongetje werd uit de auto gehaald door een buurtbewoner.


Niemand raakte gewond. Wel kwam een ambulanceteam ter plekke om de betrokkenen te controleren. Bergingsbedrijf Kuzee werd ingeschakeld om de auto uit het water te halen. De hulp van duikers van de brandweer was echter nodig om de auto aan te kunnen koppelen. Rond 09.30 uur stond de auto weer op het droge.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hulpverlener (19-11-2010 om 08:30)
@middelburger: Misschien jezelf eerst eens goed informeren over de toedracht, een handrem kan het ook heel goed begeven...
Corina (18-11-2010 om 23:12)
Ach lang geleden in Gervinsland zijn meerdere kinderen te water geraakt, toen kwam mijn buurjongetje schijndood uit het water, werd gered en na veel actie voeren werd er dan toch maar een hek geplaatst... Nu even over het bericht zelf, gelukkig alles goed afgelopen! Fijn hoor!
@ middelburgse watervriend (18-11-2010 om 22:32)
Niemand geeft 'het water' de schuld...er word alleen feedback gegeven op de manier waarop de wegen in de Mortiere zijn aangelegd. Hoe kan het nou de 'schuld' van het water zijn, water doet niets? Deze vrouw kan vast fantastisch met het water om gaan, iets minder met de handrem.
Opletten! (18-11-2010 om 21:06)
Begrijp niet goed waarom dit moest gebeuren. Het had fout af kunnen lopen. Al dat gehaast leidt tot onzorgvuldigheid, hetgeen hier leidt tot het (onbedoeld) in gevaar brengen van je kind. Handrem aantrekken dame! Niets schuld van het water of de weg, maar het is de mens die hier de fout maakte!
Arno (18-11-2010 om 20:14)
Als ze nu eens het gebied daar af gaan maken, dan kunnen ze gelijk wat aan veiligheid doen. Het hele gebied is een grote verzamelbak van half aangelegde wegen en stukjes water. Tip aan de gemeente Middelburg: maak eerst eens af waar je aan begonnen bent, voordat je weer nieuwe bouwplaatsen creƫert!
AB (18-11-2010 om 20:03)
Mag ik opmerken dat dit in de verste verte niet bij de golfbaan is! Dus voordat je oordeelt, eerst maar even nadenken hoe 't voor die moeder en kind geweest moet zijn, hier zit iemand echt niet op te wachten!
Cookie-instellingen beheren