Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
64 files van totaal 217 km

Klein jongetje met auto te water

Toegevoegd: 18-11-2010, 09.50 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In de Middelburgse wijk Mortiere is vanochtend een personenauto te water geraakt. In de auto zat een 6-jarig jongetje. Niemand liep letsel op.

Het ongeluk gebeurde rond 08.15 uur in de Louis Armstrongstraat. Een personenauto reed vanaf een oprit bij een woning via de straat een sloot in. De moeder had de auto even verlaten om iets te halen. De auto rolde toen achteruit het water in. De auto dreef af en kwam aan de overkant van het water terecht. Het jongetje werd uit de auto gehaald door een buurtbewoner.


Niemand raakte gewond. Wel kwam een ambulanceteam ter plekke om de betrokkenen te controleren. Bergingsbedrijf Kuzee werd ingeschakeld om de auto uit het water te halen. De hulp van duikers van de brandweer was echter nodig om de auto aan te kunnen koppelen. Rond 09.30 uur stond de auto weer op het droge.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Middelburger (18-11-2010 om 10:54)
Het is opmerkelijk dat het water nu weer de schuld krijgt. Het is een drama dat de mensen niet met water weten om te gaan. Alles asfalteren en bestraten zal meer overlast geven. auto's hebben standaard een handrem , als je die niet gebruikt dan moet je het water daar niet de schuld van geven.
Rico (18-11-2010 om 10:36)
Gelukkig niks gebeurt met die kleine. Triest verhaal. Gelukkig was er wel een oplettende buur
Souburgse (18-11-2010 om 10:29)
Gelukkig goed afgelopen! moeder zal wel geschrokken zijn.
Harry (18-11-2010 om 10:18)
Het is een drama ook daar met al dat water. en de situatie wijzigt ook drastisch, Waar eerst gewoon de weg rechtdoor liep, hebben ze nu de watergang door laten lopen, ook al een keer in het donker bijna het water in gereden.
Cookie-instellingen beheren