Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
31 files van totaal 118 km

Klein jongetje met auto te water

Toegevoegd: 18-11-2010, 09.50 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In de Middelburgse wijk Mortiere is vanochtend een personenauto te water geraakt. In de auto zat een 6-jarig jongetje. Niemand liep letsel op.

Het ongeluk gebeurde rond 08.15 uur in de Louis Armstrongstraat. Een personenauto reed vanaf een oprit bij een woning via de straat een sloot in. De moeder had de auto even verlaten om iets te halen. De auto rolde toen achteruit het water in. De auto dreef af en kwam aan de overkant van het water terecht. Het jongetje werd uit de auto gehaald door een buurtbewoner.


Niemand raakte gewond. Wel kwam een ambulanceteam ter plekke om de betrokkenen te controleren. Bergingsbedrijf Kuzee werd ingeschakeld om de auto uit het water te halen. De hulp van duikers van de brandweer was echter nodig om de auto aan te kunnen koppelen. Rond 09.30 uur stond de auto weer op het droge.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
GvK (18-11-2010 om 19:35)
Auto's van dit type hebben een elektronische parkeerrem. Misschien heeft deze gehaperd? Soms druk je wel op de knop, maar vind de auto de druk op het rempedaal niet voldoende. Het resultaat is dat de auto dan niet op de handrem staat terwijl je het wel verwacht. Wel jammer van de auto.
Jeroen (18-11-2010 om 18:24)
Max snelheid is 30km/h, als je je daar aan houdt kun je mij niet wijsmaken dat je de weg niet goed ziet, ook in het donker niet. Ben benieuwd hoe het zal gaan met de N57 en het sneeuw/ijzel (bocht naar mburg vanaf nieuwland!! ook al rij je 60, je gaat gewoon.
Nanda (18-11-2010 om 16:52)
Gelukkig is het goed afgelopen,maar moeders van tegenwoordig hebben tegenwoordig druk en gehaast en onoplettend,een handrem is een goede uitkomst.
Souburger (18-11-2010 om 16:27)
Ja hoor altijd maakt de ander fouten nu is het water de schuld... A) laat geen kids alleen in de auto B) start de auto niet als je er nog uit moet C) er zit een handrem in de auto Gelukkig is het goed afgelopen..
Jaap (18-11-2010 om 16:12)
Het is altijd link bij het water maar op iedere auto zit een handrem of draai de wielen. maar dat zal ze de volgende keer niet meer gebeuren. gelukkig goed afgelopen auto is een mooie sloper
Oost-souburger (18-11-2010 om 15:04)
Autos hebben een handrem in de autos zitten ,ik zou zeggen gebruikt hem is ,wat zal dat kind geschrokken zijn die in de wag zat , ik hoop dat moeder haar lesje nou wel geleerd heb .
Cookie-instellingen beheren