Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Jongen (12) bedreigd met neppistool

Toegevoegd: 01-05-2011, 18.15 uur
Door: Manfred Berrevoets
SAS VAN GENT - Zaterdagmiddag werd een 12-jarige jongen uit de gemeente Terneuzen in de Zwembadstraat in Sas van Gent gedwongen een blikje energydrink af te geven aan een 17-jarige jongen uit dezelfde gemeente.
 
De 12-jarige jongen zat met vrienden bij de skatebaan in de zwembadstraat toen twee jongens en een meisje hun richting op kwamen. Een van die jongens maakte de 12-jarige onder bedreiging van een soort neppistool, dat hij van de andere jongen kreeg zijn blikje energydrink afhandig.


De vader van de 12-jarige heeft de 17-jarige jongeman even later aangehouden en afgeleverd op het politiebureau in Terneuzen. De 19-jarige eigenaar van het neppistool is zaterdagavond in zijn woning in de gemeente Terneuzen aangehouden. De twee jongens zijn in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Christa van der heiden (3-5-2011 om 22:53)
AAN MAR:ook al had de 19 jarige jongen het pistooltje terug gepakt hij had toch de schuldige geweest want de vinger is toch al gewezen. ik ben een bekende van de 19 jarige en hij doet geen vlieg kwaad hij heeft dingen gedaan waar hij spijt van heeft en heeft daar ook voor moeten boeten.mvg christa
Christa van der heiden (3-5-2011 om 22:47)
Weet je wat ik rottig vind de vinger word altijd naar een ander gewezen en nooit naar de persoon die er een heel groot drama van maakt. het kan misschien verboden wezen maar waarom geven ze het dan als cadeautje weg op de kermis dan moeten ze dat ook verbieden mvg christa van der heiden uit sneek
Carina (3-5-2011 om 22:33)
Tuurlijk mag er wat van gezegt worden maar dan gelijk van die opmerkinge van ze mogen hun opstuiten en lekker rustig in het dorp nu slaat nergenst op het gaat noterbenen om een nep pistol hou oud zijn we nu eigelijk iedereen speelde vroeger met een nep pistol
Carina (3-5-2011 om 22:27)
Als zo pistol echt verboden is hoe kan een kind die zelfs winnen op de kermis leg mij dat dan maar is uit zelfs een kind kan die dinge winnen bij eentjes vangen en touwtrekken dus is de kermis dan ook niet vrandwoordelijk dan zullen ze tog ook het genen aan moeten paken waar het vandaan kom
MOEDER VAN DE 19 JARIGE (3-5-2011 om 22:26)
CARINA EN IK zijn zeker er bekend mee maar ik wil de mensen niks verwijten maar ze mogen dan wel eens ook eens na hun eigen padje kijken voordat de vinger al gewezen word na de 19 jarige!
WHV (3-5-2011 om 16:32)
@Carina u bent er zeker niet mee bekend dat een balletjes pistool verboden speelgoed is? Het is voor een volwassenen al bijna niet van echt te onderschijden laat staan voor een kind die er mee bedreigd wordt. De eigenaar is dus wel degelijk mede verantwoordelijk!
Cookie-instellingen beheren