Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 14 km

Jongen (12) bedreigd met neppistool

Toegevoegd: 01-05-2011, 18.15 uur
Door: Manfred Berrevoets
SAS VAN GENT - Zaterdagmiddag werd een 12-jarige jongen uit de gemeente Terneuzen in de Zwembadstraat in Sas van Gent gedwongen een blikje energydrink af te geven aan een 17-jarige jongen uit dezelfde gemeente.
 
De 12-jarige jongen zat met vrienden bij de skatebaan in de zwembadstraat toen twee jongens en een meisje hun richting op kwamen. Een van die jongens maakte de 12-jarige onder bedreiging van een soort neppistool, dat hij van de andere jongen kreeg zijn blikje energydrink afhandig.


De vader van de 12-jarige heeft de 17-jarige jongeman even later aangehouden en afgeleverd op het politiebureau in Terneuzen. De 19-jarige eigenaar van het neppistool is zaterdagavond in zijn woning in de gemeente Terneuzen aangehouden. De twee jongens zijn in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gianna (1-5-2011 om 22:46)
Moielijk te zeggen of het geen kinderspelletje meer is, "Voege" deden we dat met een een sokje. Maar dat was omdat er toen geen "soort neppistool" bestond. of ik had er geen gekregen voor mijn verjaardag of van Sinterklaas.....
WHV (1-5-2011 om 21:41)
Onze zoon (6) werd bedreigd door een jongeman van 9: met het (nep)pistool op zijn hoofd gericht meldde hij hem dood te schieten. Helaas konden wij geen aangifte doen omdat hij te jong is. Dit zijn toch geen kinderspelletjes meer ????
Wouter (1-5-2011 om 20:09)
Wat triest, blikjes afpakken omdat je er zelf geen heb. Hoe laag kan je gaan.
Cookie-instellingen beheren