Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Jongen (12) bedreigd met neppistool

Toegevoegd: 01-05-2011, 18.15 uur
Door: Manfred Berrevoets
SAS VAN GENT - Zaterdagmiddag werd een 12-jarige jongen uit de gemeente Terneuzen in de Zwembadstraat in Sas van Gent gedwongen een blikje energydrink af te geven aan een 17-jarige jongen uit dezelfde gemeente.
 
De 12-jarige jongen zat met vrienden bij de skatebaan in de zwembadstraat toen twee jongens en een meisje hun richting op kwamen. Een van die jongens maakte de 12-jarige onder bedreiging van een soort neppistool, dat hij van de andere jongen kreeg zijn blikje energydrink afhandig.


De vader van de 12-jarige heeft de 17-jarige jongeman even later aangehouden en afgeleverd op het politiebureau in Terneuzen. De 19-jarige eigenaar van het neppistool is zaterdagavond in zijn woning in de gemeente Terneuzen aangehouden. De twee jongens zijn in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adri (3-5-2011 om 15:21)
@ WHV: Ik duidde op de kinderen van 6 en 9 jaar oud. Ik zie daar geen structurele fout en reden tot aangifte in. Kinderen van die leeftijd doen zonder reden na wat ze op TV zien. Op TV is moord, doodslag toegestaan, blote borsten zwaar taboe. We kunnen ook overal leeuwen en beren in gaan zien.
G v v (3-5-2011 om 15:18)
Jeugd van tegenwoordig is ook geen jeugd wat het vroeger was, maar zo zijn kleine kinderen ook niet beleefd ook zeer onbeschoft!! @kenze Als het nou uw eigen kind was zou u dan ook zo reageren? en j van 19 hoort niet in een cel. misschien u?!?!?! dat opgeruimd zijn en zeker netjes! en zeer rustig!
Christa van der heiden (3-5-2011 om 14:53)
Voor een nep pistool opgepakt worden vind ik al niet normaal. maar die jongen van 19 wist niet dat die jongen van 17 dit zou uitspoken.maar jah de vinger is snel gewezen he kijk eerst maar es naar jullie zelf voor dat jullie een uitspraak doen. mvg christa uit sneek.
Mar (3-5-2011 om 14:50)
@ WHF: Triest he, dat die ouders zo'n kind niet eens "sorry"laten zeggen. Ik hoop voor jullie dat het slechts een incident blijft.En idd., het cowboytje spelen van vroeger was een samenspel; geen bedreiging.
Mar (3-5-2011 om 14:45)
Nou Carina, ze liepen niet voor niets door, toch? Hij had het ook kunnen terugpakken toen hij door had wat er ging gebeuren. Het was tenslotte wel zijn "speeltje".En dan mag er niemand wat van zeggen? Hoe zou jij het vinden als het jou overkwam? En dan ben jij nog een stukje ouder dan 12 jaar.....
MOEDER VAN DE 19 JARIGE (3-5-2011 om 14:30)
Aan de ouders van de kinderen die bedreigd zijn ik vind dit enorm triest en te gek voor woorden dat dit heeft kunnen gebeuren ik zou hier ook zeker het onderste van de kan halen om terecht gestraft te laten worden. P.S IK WENS DE OUDERS HEEL VEEL STERKTE !!! AFZ: MOEDER VAN DE 19 JARIGE !!!
Cookie-instellingen beheren