Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 17 km

Jongen (12) bedreigd met neppistool

Toegevoegd: 01-05-2011, 18.15 uur
Door: Manfred Berrevoets
SAS VAN GENT - Zaterdagmiddag werd een 12-jarige jongen uit de gemeente Terneuzen in de Zwembadstraat in Sas van Gent gedwongen een blikje energydrink af te geven aan een 17-jarige jongen uit dezelfde gemeente.
 
De 12-jarige jongen zat met vrienden bij de skatebaan in de zwembadstraat toen twee jongens en een meisje hun richting op kwamen. Een van die jongens maakte de 12-jarige onder bedreiging van een soort neppistool, dat hij van de andere jongen kreeg zijn blikje energydrink afhandig.


De vader van de 12-jarige heeft de 17-jarige jongeman even later aangehouden en afgeleverd op het politiebureau in Terneuzen. De 19-jarige eigenaar van het neppistool is zaterdagavond in zijn woning in de gemeente Terneuzen aangehouden. De twee jongens zijn in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Carina (3-5-2011 om 13:13)
Hij kon ook niet weten toen ze vriend om die balletjes pistol vroeg dat ie dit ging doen anders had hij hem echt niet afgestaan maar onrecht is tegen wordig ook normaal menze gaan maar van 1 verhaal uit maar hoor eens bijden verhalen en het slaat nergenst op dat er dan gelijk gewezen woord
Carina (3-5-2011 om 13:12)
Die jonge van 19 en dat meisje zijn door gelopen omdat ze er niks mee temaken willen hebben die haden geen kwade bedoelinge maar als je door loop omdat je er niks mee temaken wil hebben ben je blijkbaar ook fout en het slaat nergenst op dat er dan gelijk gewezen woord
WHV (3-5-2011 om 07:46)
@Adri Cowboytje spelen deden wij idd vroeger ook, maar dat is een samenspel. Het kwam toen toch niet in je hoofd op om een vreemd klein jongtje een pistool op zijn hoofd te zetten??? Er is echt iets structureel mis.
WHV (3-5-2011 om 07:42)
@mar De ouders??? In geen velden of wegen te bekennen, waarschijnlijk zijn zij het grote probleem (lees:buitenlanders) kan het niet mooier maken. Jeurdzorg is er geweest maar of dat nou de oplossing is
Kenze (2-5-2011 om 19:26)
Die 2 van 17 en 19 jaar mogen ze voor de rest van hun leven opsluiten weet wie het zijn tuig ist grote bekken ook tegen zijn ouders die van 17 j en die van 19 j weet wat een cel is daar is hij al meer geweest..opgeruimt staat netjes word het weer rustig in het dorp .
Mi (2-5-2011 om 10:12)
Geen aangifte kunnen doen omdat de leeftijd te jong is. {9} Dat is te zot van woorden Het moet niet gekker worden .Als zulke gasten ouder worden wat moet er dan van terecht komen . We leven in een vreselijke tijd . sterkte voor de kinderen . Ik hoop dat ze nog op straat durven te komen
Cookie-instellingen beheren